Ταματα σε εικόνα εκκλησίας

Αφαίρεσαν τάματα αξίας 10.000 ευρώ απο Ιερό Ναό στη Ν. Μηχανιώνα

Αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Χαριλάου-Ανάληψης και Θερμαϊκού εξιχνίασαν δέκα (10) περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών.

Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Χαριλάου-Ανάληψης εξιχνίασαν δέκα (10) περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα που διαπράχθηκαν στις περιοχές αρμοδιότητάς τους.

Συγκεκριμένα, εξιχνιάστηκαν κλοπές από καταστήματα, από Ιερό Ναό, στο δρόμο και μοτοσικλέτας.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έντεκα (11) συνολικά ατόμων, εμπλεκομένων στις προαναφερόμενες υποθέσεις, κάποιοι εκ των οποίων λειτουργούσαν κατά μόνας και κάποιοι με συνεργούς.

Χαρακτηριστική επίσης είναι και η περίπτωση εξιχνίασης κλοπής χρηματικού ποσού από Ιερό Ναό στην περιοχή της Μηχανιώνας, κατά την οποία αφαιρέθηκαν τάματα πιστών συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.

Οι Υπηρεσίες των υφιστάμενων Διευθύνσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσουν καταγγελλόμενες υποθέσεις.