Αφαίρεση τατουάζ με υπερσύγχρονο lazer - την πλέον δημοφιλή και ανώδυνη μέθοδο

Αφαίρεση τατουάζ με υπερσύγχρονο lazer - την πλέον δημοφιλή και ανώδυνη μέθοδο

Η αφαίρεση τατουάζ είναι πλέον γεγονός. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι ώστε να επιτευχθεί αυτό. Μία από αυτές είναι η αφαίρεση μέσω χειρουργικής επέμβασης, όπου αφαιρείται το σημείο του δέρματος στο οποίο βρίσκεται το τατουάζ και στη συνέχεια η πληγή ράβεται. Όμως στην περίπτωση μεγάλης έκτασης τατουάζ δεν είναι δυνατή η συρραφή του δέρματος και χρειάζεται η μεταμόσχευση από άλλο σημείο, συνήθως από τους γλουτούς, ή καλύπτεται με ελεύθερο δερματικό μόσχευμα.
Μια άλλη τεχνική αφαίρεσης είναι η μέθοδος της κρυοπηξίας, όπου ο δερματολόγος παγώνει την περιοχή του τατουάζ με υγρό άζωτο. Στο σημείο αυτό δημιουργείται φουσκάλα η οποία, μαζί με τα στρώματα της επιδερμίδας, αποβάλει και τις χρωστικές ουσίες.
Η πιο δημοφιλής και πιο ανώδυνη μέθοδος είναι η αφαίρεση με ειδικό lazer. Οι ακτίνες φωτός καταστρέφουν τους κόκκους της χρωστικής ουσίας του τατουάζ, και οι κόκκοι αυτοί στη συνέχεια αποβάλλονται από τον οργανισμό. Η μέθοδος αυτή είναι ασφαλής, αλλά απαιτείται καλή περιποίηση του σημείου.

Restart Tattoo Removal – ιατρείο αφαίρεσης τατουάζ

Το Restart Tattoo Removal είναι το πιστοποιημένο ιατρείο που εξειδικεύεται στην αφαίρεση τατουάζ με lazer.  To lazer που χρησιμοποιείται : Q Switch Spectra XT της Lutronic, το μοναδικό στο είδος του στη βόρεια Ελλάδα. Χρειάζονται περισσότερες από μία συνεδρίες ώστε να αφαιρεθεί τελείως η χρωστική και οι συνεδρίες απέχουν περίπου 25-30 ημέρες μεταξύ τους.

Η αφαίρεση δεν αφήνει σημάδι στο δέρμα.

Ο χώρος του ιατρείου είναι εναλλακτικός, δε θυμίζει τον ψυχρό χώρο ενός λευκού ιατρείου. Στόχος είναι οι ενδιαφερόμενοι να νοιώθουν άνετα και οικεία. Οι άνθρωποι του restart, λόγω της κοσμοθεωρίας τους, προσφέρονται να αφαιρέσουν δωρεάν τατουάζ που παραπέμπουν σε ρατσισμό και βία, ένα μικρό αλλά σημαντικό πολιτισμικό δώρο σύμφωνα με τους ίδιους.
Restart Tattoo Removal
Βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης:
Πλατεία Ναυαρίνου 11
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
2310236591
6987488848

 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως