{ Τελευταία νέα }

Άφαντος παραμένει ο Χρήστος Παππάς- Τον αναζητά η Ιντερπόλ

Πολιτικές αντιδράσεις για τον εξαφανισμένο φυγά


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Άφαντος παραμένει ο Χρήστος Παππάς- Τον αναζητά η Ιντερπόλ

Άφαντος παραμένει ο πρώην βουλευτής και ηγετικό μέλος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Στις έρευνες για τον εντοπισμό του έχει εισέλθει και η Interpol

Άφαντος παραμένει ο πρώην βουλευτής και ηγετικό μέλος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.  Στις έρευνες για τον εντοπισμό του έχει εισέλθει και η Interpol, μετά την χθεσινή διαφυγή της σύλληψής του από τις ελληνικές αστυνομικές αρχές. Το γεγονός της εξαφάνισής του ένα εικοσιτετράωρο μετά την απόφαση του δικαστηρίου, έχει προκαλέσει θύελλα πολιτικών αντιδράσεων, με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να κατηγορούν την κύβέρνηση για ολιγωρία.
 
Πάντως σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δήλωσε πως  οι περιοριστικοί όροι του υπαρχηγού της ΧΑ έγιναν ευνοϊκότεροι με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών στις 27 Αυγούστου 2015 κι έτσι ο Χρήστος Παππάς  είχε υποχρέωση να εμφανίζεται μόνο μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα, αντί για τρείς που ίσχυαν προηγουμένως καθώς και δεν ήταν πια υποχρεωμένος να διανυκτερεύει σπίτι του.

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ