Φρανκ Σινάτρα Λας Βέγκας, στο Μουσείο madame tussauds

Αφιέρωμα: Φρανκ Σινάτρα | ‘Ηχόραμα | ΔΕΘ | Ελεύθερη είσοδος

Η  ΔΕΘ-Helexpo στη Θεσσαλονίκη ξεκινά ένα μηνιαίο, πολιτισμικό πρόγραμμα με τίτλο «Ηχόραμα» και αντικείμενο την προβολή σε μεγάλη οθόνη αφιερωμάτων σε διάσημους τραγουδιστές, χορευτές, ηθοποιούς, συναυλίες κτλ.

Ο Φρανκ Σινάτρα στο Μπουντοκαν Χωλλ του Τόκιο

Η πρώτη προβολή θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα ‘Αιμιλίας Ριαδης΄με ελεύθερη είσοδο με αφιέρωμα στον Φρανκ Σινάτρα και στα ντουέτα του με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του μουσικού πενταγράμμου του 20ου αιώνα, όπως οι Bing Crosby, Dean Martin, Louis Armstrong, Sammy Davis Junior, Elvis Presley, Ella Fitzgerald, Dina Shore, Judy Garland, Peggy Lee, Ethel Meman, Lena Horn, Shirley Jones και η κόρη του, Nancy Sinatra.

Η συναυλία, διαρκειας 70 λεπτών, δοθηκε στο Μπουντοκαν Χωλλ του Τόκιο, με 14.471 θεατές. Θα ακουστουν 19 τραγούδια όπως FLY ME TO THE MOON,MY WAY,THE LADY IS A TRAMP,MACK THE KNIFE,STRANGERS IN THE NIGHT,THEME FROM NEW YORK,NEW YORK.

Το πρόγραμμα θα παρουσιάζεται την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα, στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης», στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από τον δημοσιογράφο Λευτέρη Κογκαλίδη, με υλικό από το προσωπικό του αρχείο. Οι προβολές θα ξεκινούν στις 8μμ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.


► Info

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου
Αφιέρωμα στον Φρανκ Σινάτρα
19:00
ΔΕΘ-Helexpo
Αίθουσα Αιμιλίας Ριάδης
Ελεύθερη είσοδος

Θα είναι ελεύθερη η είσοδος των ΙΧ από την πύλη Εμπορίου του διεθνούς εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης(απέναντι από το ΑΠΘ) και δωρεάν η στάθμευση γύρω από την αίθουσα, που βρίσκεται πάνω από την Εθνική Τράπεζα, σε απόσταση 50 μέτρων από την Πύλη Εμπορίου. Λειτουργεί και ανελκυστήρας για τον πρώτο όροφο. Η χρήση μάσκας μάσκας δεν ειναι υποχρεωτική αλλά συνίσταται.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως