Αφροδίτη Λατινοπούλου: Δεν θεωρώ ότι έχω περάσει ποτέ μια κόκκινη γραμμή (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτη Λατινοπούλου μίλησε στην κάμερα και αναφέρθηκε στον ντόρο που ξέσπασε μετά το βίντεό της που σχολίαζε την εξωτερική εμφάνιση των γυναικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για τα βίντεο με τις προκλητικές δηλώσεις της και δηλώνει… αμετανόητη!

«Δεν κρύβομαι, λέω ευθαρσώς τη γνώμη μου. Δεν κάνω πίσω στα πιστεύω και τις απόψεις μου. Δεν θεωρώ ότι έχω περάσει ποτέ μια κόκκινη γραμμή, είμαι πάντα μέσα στα πλαίσια, χρησιμοποιώ πάντα ευγένεια, δεν προκαλώ και δεν θέλω να θίξω κανέναν», είπε αρχικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Το προκλητικό βίντεο και οι τρίχες

«Παρατήρησα την ανάγκη των γυναικών να αναδεικνύουν σημεία του σώματος τους, την στιγμή που οι γυναίκες έχουν δώσει αγώνες. Η κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να ξυρίζεται ή όχι και εγώ έχω σημεία του σώματος που δεν είμαι ευχαριστημένη»

«Ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα και ο καθένας μπορεί να λέει ανοιχτά ότι θέλει του, ειδικά όταν δεν μειώνει, δεν προσβάλει, δεν υβρίζει μπορεί να πει άνετα την άποψη του», σχολίασε η ίδια.

«Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιώ ακραίες δηλώσεις για να προκαλέσω»

«Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιώ ακραίες δηλώσεις για να προκαλέσω. Απορώ πραγματικά γιατί πήρε τόση έκταση το βίντεο για τις αξύριστες μασχάλες. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και παρατήρησα πως όλες οι εκπομπές το έπαιξαν το βίντεο με αρνητική προέκταση. Δεν έπαιξε σχόλιο από κάποιον χρήστη που συμφωνούσε μαζί μου.»

«Έχω δεχτεί απειλές για την ζωή μου και την οικογένεια μου. Έβαλαν γκαζάκια στην είσοδο του σπιτιού μου», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως