Πάρκο τσέπης Θεσσαλονίκη

«Αγαπητά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης»...Μήνυμα Νικηφορίδη στα μέσα της Θεσσαλονίκης

«Αγαπητά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης παρακαλούμε πολύ όταν σας στέλνει ο γνωστός Δήμος Θεσσαλονίκης δελτία τύπου για εξαιρετικά του κατορθώματα να μας τα μεταφέρετε σωστά!». Έτσι προλογίζει ο Πρόδρομος Νικηφορίδης την παρουσίαση γεγονότων στη Θεσσαλονίκη από τα μέσα ενημέρωσης της πόλης αναφερόμενος σε σχετικά δελτία τύπου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο λόγος για το πάρκο Τσέπης που εγκαινιάστηκε πρόσφατα. χωρίς ωστόσο να κλέβει τις εντυπώσεις από το κοινό της πόλης. Αντίθετα, με την έλλειψη πρασίνου να προκαλεί πολλά αρνητικά σχόλια στα social media….

Ο ίδιος αναφέρθηκε επίσης και στον κήπο του νερού στη Νέα Παραλία, ο οποίος ως νέο γεφύρι της Αρτας…δέχεται κάθε τρεις και λίγο νέες εργασίες αποκατάστασης…

Διαβάστε σχετικά: Θεσσαλονίκη- Ο κήπος του νερού πρίν VS ο κήπος του νερού μετά (ΦΩΤΟ)

Σχόλιο cityportal:

O αναγνώστης δεν είναι μαθητής κάποιου σχολείου που περιμένει να ακούσει το μάθημά του…είναι ένας σκεπτόμενος άνθρωπος που μπορεί να κρίνει και να βγάλει συμπεράσματα, στο πλαίσιο της πολυφωνίας των μέσων. Ο ρόλος του σφουγγαριού που θα απορροφήσει ό,τι του προσφερθεί στη σημερινή εποχή θεωρείται και λόγος αποτυχίας των ΜΜΕ. Tα φερέφωνα λειτουργούν μόνο σε υποανάπτυκτες χώρες ή ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Πρόδρομου Νικηφορίδη

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως