{ Τελευταία νέα }

Αγγλία: Χριστούγεννα στο Ουίνδσορ μετά από 30 χρόνια για το βασιλικό ζεύγος Ελισάβετ-Φίλιππος

Η απόφαση πάρθηκε με γνώμονα την πανδημία και την μεγάλη ηλικία του ζευγαριού


Κατηγορίες: Επώνυμοι

Αγγλία: Χριστούγεννα στο Ουίνδσορ μετά από 30 χρόνια για το βασιλικό ζεύγος Ελισάβετ-Φίλιππος

Στο κάστρο του Ουινδσορ θα περάσουν φέτος τα Χριστούγεννα η Βασίλισσα Ελισάβετ και Ο Πρίγκιπας Φίλιππος λόγω της πανδημίας και της μεγάλης ηλικίας του ζευγαριού.

Λόγω της επιδημίας του νέου κορονοϊού, η βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος θα περάσουν φέτος τα Χριστούγεννα «ήρεμα» στο κάστρο του Ουίνδσορ, για πρώτη φορά τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια, ανακοίνωσε σήμερα το παλάτι του Μπάκιγχαμ.
 
Το βασιλικό ζεύγος περνά παραδοσιακά τις γιορτές στο τέλος του έτους στην κατοικία του στο Σάντρινγκχαμ, στο Νόρφολκ (ανατολική Αγγλία), μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας.
 
Όμως, μπροστά στην υγειονομική κατάσταση, η 94χρονη βασίλισσα και ο 99χρονος σύζυγός της, με εύθραυστη υγεία, αποφάσισαν να παραμείνουν στην κατοικία τους, που βρίσκεται στα περίχωρα του Λονδίνου.
 
«Έχοντας εξετάσει όλες τις συστάσεις των ειδικών, η βασίλισσα και ο δούκας του Εδιμβούργου αποφάσισαν να περάσουν φέτος τα Χριστούγεννα ήρεμα στο Ουίνδσορ», ανέφερε στις 1/2 ένας εκπρόσωπος τύπου των βασιλικών ανακτόρων.
 
Με περισσότερους από 59.000 νεκρούς και 1,5 εκατομμύρια κρούσματα, η Βρετανία είναι η πλέον πληγείσα χώρα της Ευρώπης από την πανδημία.
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ