{ Τελευταία νέα }

Άγρια κακοποίηση σκύλου στη Νίκαια

Έκανε κεφαλοκλείδωμα στο άτυχο ζώο και το μαχαίρωνε


Κατηγορίες: Κοινωνία

Άγρια κακοποίηση σκύλου στη ΝίκαιαΆγρια κακοποίηση σκύλου στην Νίκαια. Ο δράστης μαχαίρωνε το άτυχο ζώο στη μέση του δρόμου.

Περιστατικό άγριας κακοποίησης σκύλου σημειώθηκε  στην περιοχή της Νίκαιας, κατά το οποίο καθηγητής σχολείου μαχαίρωσε σκύλο στην μέση του δρόμου. 
 
Σύμφωνα με μαρτυρίες  το πρωί της Τρίτης,  ο δράστης με το ένα του χέρι έκανε κεφαλοκλίδωμα στο άτυχο ζώο ενώ με το άλλο το μαχαίρωνε στα πλευρά. Στο επεισόδιο εμπλέκεται κι ένα άλλο άτομο, το οποίο χτυπούσε τον σκύλο στο κεφάλι με μεταλλικό αντικείμενο. 
 
Οι μάρτυρες που αντιλήφθηκαν το περιστατικό, ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία βρέθηκαν στο σημείο και αναζήτησε τους δράστες. Μετά από έρευνα, ο καθηγητής εντοπίστηκε στο σπίτι του όπου  και ακολούθησε αυτώφορη διαδικασία. Πάντως, σύμφωνα με όσα τονίζουν οι γείτονές του, ο συγκεκριμένος καθηγητής απειλεί κατά καιρούς τους φιλόζωους κατοίκους και έχει προβεί σε μήνυση γιατί ταΐζουν τα αδέσποτα ζώα.
 
Το σκυλί μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων σε κρίσιμη κατάσταση και χειρουργήθηκε, ενώ ο φερόμενος ως δράστης έχει συλληφθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου.
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ