Άγρια κόντρα Βελόπουλου - Στάη: Δεν σας αξίζει να μιλάτε μαζί μας, του είπε η δημοσιογράφος και αυτός αποχώρησε από την εκπομπή

Άγρια κόντρα Βελόπουλου - Στάη: Δεν σας αξίζει να μιλάτε μαζί μας, του είπε η δημοσιογράφος και αυτός αποχώρησε από την εκπομπή

Σαράντα πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ο ευρωβουλευτής του κόμματος «Ελληνική Λύση», Κυριάκος Βελόπουλος εμφανίστηκε ζωντανά στο Open Mind στην εκπομπή της Έλλης Στάη. O Βελόπουλος παραπονέθηκε για την μεγάλη αναμονή και για το γεγονός πως πρώτη φορά τον κάλεσε το Open για να εισπράξει την ειρωνική απάντηση της δημοσιογράφου που όπως του είπε χαρακτηριστικά «Σπάσαμε το ρόδι».

Από την πρώτη κιόλας ερώτηση με αφορμή δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με το αν το κόμμα του βρίσκεται στο ακροδεξιό τόξο πλησίον της Χρυσής Αυγής, ξεκινησε η κόντρα και οι αντεγκλήσεις. «Μη μας μαλώσετε όμως κιόλας κύριε Βελόπουλε γιατί ξεκινήσατε λίγο άγρια». «Δεν θα μου κάνετε υποδείξεις πώς θα μιλάω κυρία Στάη», αποκρίθηκε  ο πολιτικός. «Εσείς δεν κάνετε υποδείξεις τι θα κάνω εγώ.  «Θα μου μιλάτε καλύτερα κυρία Στάη».

Αλλα και στην επόμενη ερώτηση για παλιότερο σχόλιο «τα πολύ ναζιστικά με βρίσκουν αντίθετο», που είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος, απάντησε «Τις τρολιές της ΝΔ όχι σε μένα» . «Μάλλον δεν σας αξίζει να μας μιλάτε», του είπε η δημοσιογράφος και ο πολιτικός έβγαλε το μικρόφωνο από το σακάκι του και αποχώρησε εκνευρισμένος. 

Δείτε την ολιγόλεπτη παρουσίαση και τη κόντρα που οδήγησε τον Βελόπουλο να αποχωρήσει:

 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως