{ Τελευταία νέα }

Αγωγή 1,1 εκατομμύριο ευρώ της Μίνα Αρναούτη ως αποζημίωση για το τροχαίο δυστύχημα με τον Παντελή Παντελίδη

 

Κατηγορίες: Ελλάδα

Αγωγή 1,1 εκατομμύριο ευρώ της Μίνα Αρναούτη ως αποζημίωση για το τροχαίο δυστύχημα με τον Παντελή ΠαντελίδηΕφόσον η Μίνα Αρναούτη δικαιωθεί στην αγωγή της, θα αποζημιωθεί από την εταιρία που ήταν ασφαλισμένο το αυτοκίνητο του Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη κατέθεσε πολυσέλιδη αγωγή με την οποία ζητά 1,1 εκατομμύριο ευρώ ως ηθική και οικονομική αποζημίωση για το τροχαίο δυστύχημα με τον Παντελή Παντελίδη. Υπενθυμίζουμε ότι 18 Φεβρουαρίου 2016, ήταν συνεπιβάτης μαζί με την Φρόσω Κυριάκου στο τροχαίο δυστύχημα που ο δημοφιλής τραγουδιστής έχασε τη ζωή του όταν προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες σε ανισόπεδο κόμβο της λεωφόρου Βουλιαγμένης. 
 
Σύμφωνα με την «RealNews», που αποκάλυψε την αγωγή η Μίνα Αρναούτη συνολικά νοσηλεύτηκε για 189 ημέρες, ενώ υπεβλήθη σε 16 χειρουργικές επεμβάσεις. Στο πλευρό της βρισκόταν συνεχώς η μητέρα της. Η ίδια ήταν αδύναμη και ανίκανη να αυτοεξυπηρετηθεί. «Ισοδυναμούσε με φυλακή. Ήμουν εγκλωβισμένη στο ίδιο μου το σώμα, ανήμπορη να κινηθώ, κυριολεκτικά ανάπηρη».
 
Σύμφωνα και πάλι με την αγωγή, σήμερα η αναπηρία της υπολογίζεται στο 36% κατ΄ελάχιστο, χωρίς όμως να έχουν υπολογιστεί οι θωρακοχειρουργικές βλάβες, αλλά και οι επιπτώσεις στην ψυχολογία της. «Εξακολουθώ να βιώνω επαναλαμβανόμενες και παρείσακτες ανακλήσεις του γεγονότος (flashbacks), κρίσεις πανικού αναπνευστικού τύπου και να πάσχω από αγχώδη καταθλιπτική διάθεση αντιδραστικού τύπου».

Μίνα Αρναούτη εναντίον Ασφαλιστικής Εταιρίας και ασφαλιστική εναντίον της οικογένειας; 

Στην αγωγή των 70 σελίδων, η Μίνα Αρναούτη αξιώνει αποζημίωση 1.164.137 ευρώ ζητώντας 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, 500.000 ευρώ για οικονομική αποζημίωση, 73.500 ευρώ για εισοδήματα που θα είχε τα επόμενα 20 χρόνια αν δεν είχε τραυματιστεί (εργαζόταν από τα 17 της, κυρίως ως σερβιτόρα bar-woman), 60.950 ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις επανορθωτικής αποκατάστασης, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά έξοδα για νοσήλια, αποκλειστικές νοσοκόμες και άλλα.
 
Στην αγωγή αναφέρεται ότι το ατύχημα οφείλεται στην αμέλεια του οδηγού. «Ο οδηγός Παντελής Παντελίδης, οδηγούσε το εν λόγω αυτοκίνητο με ταχύτητα αυξημένη για τις συνθήκες και τις περιστάσεις, γεγονός που με ανάγκασε να του υποδείξω ότι έπρεπε να μειώσει διότι φοβόμουν. Πλην, όμως, αυτό δεν συνέβη», σημειώνεται χαρακτηριστικά ενώ γίνεται αναφορά στο ότι «οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ (2.72 γραμμάρια ανά λίτρο αίματος).
 
Εφόσον η Μίνα Αρναούτη δικαιωθεί στην αγωγή της, θα αποζημιωθεί από την ασφαλιστική εταιρεία. Είναι στη διακριτική ευχέρεια της ασφαλιστικής αν θα ζητήσει το ποσό από τους κληρονόμους (οικογένεια) του τραγουδιστή, λόγω υπαιτιότητας του οδηγού. Διαβάστε εδώ παλιότερο άρθρο Αντιμέτωπη πλέον με την ασφαλιστική η οικογένεια Παντελίδη! Το υπέρογκο ποσό που μπορεί να ζητηθεί
 
Πάντως, η οικογένεια του Παντελίδη αλλά και κάποιοι θαυμαστές του δεν δέχονται οτι ο οδηγός τη μοιραία εκείνη βραδιά ήταν ο δημοφιλής τραγουδιστής αλλά επιμένουν ότι η Ευφροσύνη Κυριακού ήταν αυτή που οδηγούσε  και πως η Μίνα Αρναούτη λέει ψέματα που το αρνείται αυτό.  (Οικογένεια Παντελίδη: Μήνυση για ανθρωποκτονία στη Φρόσω Κυριάκου)
Στην αγωγή αναφέρεται ότι αυτοί ακριβώς οι ισχυρισμοί για περισσότερο από δύο χρόνια, όπως και η σχετική μήνυση που υποβλήθηκε εναντίον της είχαν ως αποτέλεσμα το διασυρμό της στα social media ως ψεύτρας, ανήθικης πόρνης, αλλά και την αποστολή χυδαίων, συκοφαντικών, απειλητικών μηνυμάτων και σχολίων από τρίτους στα social media (H Μίνα Αρναούτη λύνει για πρώτη φορά τη σιωπή της σε συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ για τον Παντελή Παντελίδη - Τι λέει στη μητέρα του)
 
Η Μίνα Αρναούτη σε ηλικία 13 ετών έχασε τον πατέρα της σε τροχαίο δυστύχημα. «Έκτοτε ανέπτυξα φοβία και έντονη απέχθεια για την ταχύτητα και την επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά. Η ίδια, προσωπικά, δεν επιχείρησα ποτέ να μάθω να οδηγώ αυτοκίνητο εξαιτίας της φοβίας μου αυτής»

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ