{ Τελευταία νέα }

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των Ελλήνων ναυτικών που κρατούνταν όμηροι στην Νιγηρία

Την ανακοίνωση των ευχάριστων νέων έκαναν οι δικηγόροι τους


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των Ελλήνων ναυτικών που κρατούνταν όμηροι στην ΝιγηρίαΑίσιο τέλος στην ομηρία των τριών Ελλήνων ναυτικών που κρατούνταν όμηροι σε δεξαμενόπλοιο στην Νιγηρία. Αφέθηκαν ελεύθεροι και θα επιστρέψουν σύντομα στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσαν οι δικηγόροι τους.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των ναυτικών του Stelios K.  Oι ναυτικοί αφέθησαν ελεύθεροι και είναι πλέον θέμα ωρών να επιστρέψουν στις οικογένειές τους.
 
Οι δικηγόροι τους Σπύρος Βλάσσης και Μαργαρίτα Βλάσση αναφέρουν πως μετά από συνεχείς επικοινωνίες και διαπραγματεύσεις δώδεκα ημερών, επετεύχθη η απελευθερωση των ναυτικών οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους.
 
«Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απελευθέρωση των τριών Ελλήνων ναυτικών του πλοίου«STELIOS K», οι οποίοι είναι απολύτως καλά στην υγεία τους, ασφαλείς και σύντομα θα επιστρέψουν στις οικογένειες τους. Ενεργήσαμε μετά από εντολή της πλοιοκτήτριας εταιρείας«ROYAL SHIPMANAGEMENT INC.», σύμφωνα με την οποία όλες οι προσπάθειες μας έπρεπε να επικεντρωθούν αποκλειστικά και μόνον στη διάσωση των μελών του πληρώματος με οποιοδήποτε κόστος.
 
Στα πλαίσια της εντολής αυτής έλαβαν χώρα συνεχείς, επίπονες και πολλές φορές αδιέξοδες επικοινωνίες και διαπραγματεύσεις, μέσω των οποίων επιτεύχθηκε εν τέλει η απελευθέρωση των ναυτικών μας. Παρότι ασφαλώς περισσότερες λεπτομέρειες δεν είναι δυνατόν να ανακοινωθούν, εκείνο που δυνάμεθα να εξάγουμε ως ασφαλές συμπέρασμα μετά από την επίμονη καισυντονισμένη προσπάθεια των τελευταίων δώδεκα ημερών, είναι ότι μόνον η αληθινή διάθεση, βούληση και προσπάθεια της κάθε πλοιοκτήτριας εταιρίας που αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα στην περιοχή μπορεί να οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα», αναφέρει σε δελτίο Τύπου η δικηγορική εταιρεία Σπύρος Βλάσσης και συνεργάτες.
 
(φωτογραφία αρχείου)

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ