Ακόμη μια εβδομάδα έργα στον περιφερειακό θεσσαλονίκης

Ακόμη μια εβδομάδα έργα στον περιφερειακό θεσσαλονίκης

Θα συνεχιστούν και την ερχόμενη εβδομάδα οι εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης. Τα έργα θα πραγματοποιηθούν στο τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Πυλαίας-Πανοράματος και του ανισόπεδου κόμβου στα Κωνσταντινωπολίτικα αλλά και μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Πυλαίας-Πανοράματος και του ανισόπεδου κόμβου στα Κωνσταντινωπολίτικα
 
Θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης προστατευτικών στηθαίων, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός επί της κεντρικής νησίδας στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Πυλαίας-Πανοράματος (Κ11) και του ανισόπεδου κόμβου στα Κωνσταντινωπολίτικα (Κ10), με κατεύθυνση προς τα δυτικά. Σε αυτό το σημείο θα αποκλειστεί μία λωρίδα κυκλοφορίας και οι εργασίες θα ξεκινούν στις 9:00.
 
Εξάλλου, κοπή βλάστησης θα πραγματοποιηθεί στη δεξιά λωρίδα στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου στα Κωνσταντινωπολίτικα (Κ10) και του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου-Ν. Μουδανιών (Κ12) με κατεύθυνση προς τα ανατολικά. Σε αυτό το τμήμα θα αποκλειστεί μία λωρίδα κυκλοφορίας και οι εργασίες θα ξεκινούν στις 7:00.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως