{ Τελευταία νέα }

Ακτινογραφία σε όλο το σώμα της Lady Gaga μετά την σοκαριστική πτώση

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Ακτινογραφία σε όλο το σώμα της Lady Gaga μετά την σοκαριστική πτώσηΗ τραγουδίστρια μετά από μια πτώση στη σκηνή τελικά οδηγήθηκε σε ακτινολογικό

Η Lady Gaga αποκάλυψε ότι υπεβλήθη σε ακτινογραφία σε όλο το σώμα της μετά από την σοκαριστική πτώση κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας.   
Η Gaga έπεσε όταν όρμηξε στην αγκαλιά ενός φαν που είχε ανεβάσει η ίδια στη σκηνή. Εκείνος έχασε την ισορροπία του και μαζί έπεσαν από τη σκηνή στη συναυλία στο Λας Βέγκας. Εντύπωση προκάλεσε πως η Gaga ολοκλήρωσε την εμφάνισή της, αν και λίγο αργότερα εμφανίστηκε να είναι σε μια μπανιέρα γεμάτη πάγο, μια πρακτική αποθεραπείας που μάλλον ακολουθήθηκε λόγω της πτώση
Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μάλιστα και μια φωτογραφία με την ακτινογραφία του χεριού της κάνοντας τη χειρονομία "OK" στο Instagram, με τη λεζάντα "Όταν πρέπει να κάνεις ακτινογραφία σε σχεδόν ολόκληρο το σώμα σου ... Just Dance". 

Η εξέταση φαίνεται πως έγινε για προληπτικούς λόγους και η Gaga δεν είχε σπασμένα οστά μετά το συμβάν. Χθες το βράδυ πάντως η Gaga δήλωσε πως πονάει πολύ, αλλά έδωσε το παρών σε γαμήλιο πάρτι στενής της φίλης και δημοσίευσε φωτογραφία από το bachelorette.  
 


:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ