Ακυρώνεται η συναυλία των Lordi στη Θεσσαλονίκη (και στην Αθήνα)

Ακυρώνεται η συναυλία των Lordi στη Θεσσαλονίκη (και στην Αθήνα)

Την ακύρωση των συναυλιών τους σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα ανακοίνωσαν σήμερα οι Lordi.
 
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση από την Eventation Greece & πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εξαργύρωσης των εισιτηρίων
 
 Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ακυρώνονται οι δύο συναυλίες μας στην Ελλάδα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (11 Οκτωβρίου και 12 Οκτωβρίου αντίστοιχα).
Ως γνωστόν, οι LORDI ετοιμάζουν νέο άλμπουμ το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2020, και, εξ αιτίας τεχνικών δυσκολιών, η μπάντα είναι αναγκασμένη να επανασχεδιάσει το πρόγραμμά της προκειμένου να οργανώσει σωστότερα τον χρόνο της.
Λυπούμαστε για τυχόν αναστάτωση και θα χαρούμε να σας δούμε στο μέλλον! Οι LORDI σας Πληροφορίες σχετικά με τις επιστροφές των εισιτηρίων.
Για τους θεατές που έχουν αγοράσει το εισιτήριο μέσω της πλατφόρμας VIVA.GR:
Για παραγγελίες με αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας οι επιστροφές θα γίνουν άμεσα και θα λάβετε τα χρήματα σας μέσα σε 2-3 εργάσιμες μέρες. Για παραγγελίες με αγορά με μετρητά επικοινωνείτε στο el.kondrat@gmail.com, αποστέλλοντας τον αριθμό παραγγελίας σας που αναγράφεται στο εισιτήριό σας, το όνομά σας και τα στοιχεία τραπέζης (ΙΒΑΝ, δικαιούχο, τράπεζα).
Για τους θεατές που έχουν αγοράσει το εισιτήριο μέσω της πλατφόρμας EVENTATION.GR: Θα σταλούν άμεσα οι πληροφορίες για τον τρόπο επιστροφής στο email των πελατών. Αν δεν έχετε λάβει το σχετικό email, παρακαλώ επικοινωνήστε στο support@radario.co Αν υπάρχει οποιοδήποτε άλλο θέμα με την επιστροφή χρημάτων για τις ακυρωθέντες εκδηλώσεις που δεν έχει λυθεί μέσω αναφερόμενων τρόπων, παρακαλώ να απευθυνθείτε στο el.kondrat@gmail.com.