Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου στην πλατεία του Φοίνικα

Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου στην πλατεία του Φοίνικα

Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πλατεία του Φοίνικα που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στις 13 και 14 Αυγούστου στο πλαίσιο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου.
 
Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς αλλά και τη σύμφωνη γνώμη του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Κατοίκων Φοίνικα, οι εκδηλώσεις ακυρώνονται λόγω των φονικών πυρκαγιών στην ανατολική Αττική και τα χρήματα που προϋπολογίσθηκαν για τις εκδηλώσεις θα κατατεθούν για την ανακούφιση των πληγέντων στον Εθνικό Λογαριασμό που άνοιξε για αυτούς η Πολιτεία.
 
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καλαμαριάς:
 
“Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς και τη σύμφωνη γνώμη του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Κατοίκων Φοίνικα, ακυρώνονται οι προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στις 13 και 14 Αυγούστου στην πλατεία του Φοίνικα στο πλαίσιο του Δεκαπενταύγουστου.
 
Χρέος μας είναι να τιμήσουμε τη μνήμη των αθώων θυμάτων της τραγωδίας  στην Ανατολική Αττική, μία από τις χειρότερες τραγωδίες που βίωσε η χώρα μας.
 
Τα χρήματα που προϋπολογίσθηκαν για τις εκδηλώσεις θα κατατεθούν για την ανακούφιση των πληγέντων στον Εθνικό Λογαριασμό που άνοιξε για αυτούς η Πολιτεία”.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως