{ Εκδηλώσεις }

ΑΚΥΡΩΣΗ: Νυχτερινή παρέλαση Καρναβαλιού στο «επανομίτικο καρναβάλι 2020»


Κατηγορίες: Γιορτές

ΑΚΥΡΩΣΗ: Νυχτερινή παρέλαση Καρναβαλιού στο «επανομίτικο καρναβάλι 2020»Tο Νυχτερινό Καρναβάλι της Επανομής έτοιμο για τη φετινή παρέλαση

Τα σκήπτρα του καρναβαλιού διεκδικεί φέτος η Επανομή με τη νυχτερινή Παρέλαση, που ετοιμάζεται πυρετωδώς από την Αντιδημαρχία Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, το ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. και την Κοινότητα Επανομής.
Χιλιάδες μικροί και μεγάλοι από όλο το Νομό Θεσσαλονίκης, και όχι μόνο, αναμένεται να κατακλύσουν και φέτος το νέο πάρκο της πόλης για να παρακολουθήσουν την παρέλαση τόσο του Βασιλιά Καρνάβαλου και των αρμάτων του, όσο και των ομάδων και των συλλόγων που συμμετέχουν. 
Με κέφι, χορό, χιούμορ και καλή διάθεση καλείστε όλοι το βράδυ της Κυριακής, 1 Μαρτίου 2020, και ώρα 8 μ.μ. να διασκεδάσετε στο «επανομίτικο καρναβάλι», που σατιρίζει με τον δικό του, ιδιότυπο, τρόπο ανθρώπους και γεγονότα, που μονοπώλησαν την ελληνική και διεθνή πραγματικότητα. 
«Επενδύουμε στον πολιτισμό και  μέσω της διοργάνωσης του καρναβαλιού, που κρατάει εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες. Η Επανομή θα βρίσκεται και φέτος στο επίκεντρο των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καταστηματάρχες, αλλά και τους απλούς πολίτες που στέκονται αρωγοί στην προσπάθειά μας για διατήρηση και εμπλουτισμό αυτού του εθίμου», επισημαίνει ο Πρόεδρος του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ., Δημήτρης Πασχαλιάς.  
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ακυρώνονται, για λόγους πρόληψης μετάδοσης του κορωνοϊού, όλες οι προγραμματισμένες καρναβαλικές εκδηλώσεις, περιλαμβανομένων και αυτών της Καθαράς Δευτέρας, στο Δήμο Θερμαϊκού κατόπιν απόφασης του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, στο πλαίσιο γενικότερης προστασίας του πληθυσμού.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ