ντενη μαρκορα

Αλ. Παλαιολόγου: «Η Ντίνα Κώνστα δεν είχε καμία σχέση με τον ρόλο της ως Ντένη Μαρκορά»

Η Ντίνα Κώνστα πέθανε στα 83 της χρόνια, το πρωί της Κυριακής προκαλώντας θλίψη σε όλους τους συναδέλφους της αλλά και στον κόσμο.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η τηλεοπτική νύφη της στη σειρά «Δύο Ξένοι» μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» το πρωί της Δευτέρας, για τη συνεργάτιδά της, Ντίνα Κώνστα που έφυγε από τη ζωή.

Ως έναν άνθρωπό ντόμπρο και με πάρα πολύ χιούμορ και πολύ σπουδαίο χαρακτηρίζει αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου την ηθοποιό Ντίνα Κώνστα που έφυγε από τη ζωή και σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Σχετικά με την τεράστια πορεία της στο θέατρο, αλλά την αναγνώρισή της μέσα από την τηλεόραση, είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Τις επιλογές της της πλήρωσε και με κόπο κατάφερε ό,τι είχε κάνει στη ζωή της. Πάρα πολλοί ηθοποιοί, όπως η Ντίνα Κώνστα, ο κόσμος δεν τους γνωρίζει γιατί στο θέατρο είναι περιορισμένοι οι θεατές», και συνεχίζει η ηθοποιός, «όμως η Ντίνα ειχε τεράστια επιτυχία στο θέατρο. Είχε παίξει φανταστικούς ρόλους είχα δει το μεγαλείο της. Στη παράσταση Σωτηρία Μπέλλου ήταν εκπληκτική».

Όπως ανέφερε η ηθοποιός, η Ντίνα Κώνστα, δεν είχε καμία σχέση με τον ρόλο της ως Ντένη Μαρκορά και ήταν… «Δύο Ξένοι. Τόνισε όμως πως η εκλιπούσα ηθοποιός, είχε καταπληκτικό χιούμορ και καυστικό.

Δεν ήθελε να κάνει οικογένεια, είχε επιλέξει να ζει μόνη της με άποψη και ιδεολογία και είχε πολύ έντονη πολιτική δράση και κρατούσε πολύ χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή».

Διαβάστε επίσης:

Ντίνα Κώνστα: Το twitter αποχαιρετά τη Ντένη Μαρκορά: Βαθιά υπόκλιση και σιωπή…

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως