{ Τελευταία νέα }

Αλεξανδρούπολη: Κατ' οίκον μεταφορά του Αγιου Φωτός στους πιστούς με ένα sms

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Αλεξανδρούπολη: Κατ' οίκον μεταφορά του Αγιου Φωτός στους πιστούς με ένα smsUPDATE: Την απαγόρευση της διανομής του Αγίου Φωτός από κάποιους δήμους στους δημότες τους ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.
Όπως είπε επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και τον ενημέρωσε ότι δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη μεταφορά του Αγιου Φωτός κατ΄οίκον γιατί έτσι ακυρώνουμε όλες τις προσπάθειες που κάνουμε μέχρι σήμερα.
 
«Μένετε σπίτι και εμείς σας φέρνουμε το Αναστάσιμο Φως»
 
H δημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης σε στενή συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, ζητούν από τους πολίτες να παραμείνουν στο σπίτι τους και το βράδυ του Μ. Σαββάτου, διαβεβαιώνοντάς ωστόσο ότι θα μεριμνήσουν για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός σε κάθε σπίτι.
 
Το Μεγάλο Σάββατο, ο Μητροπολίτης Άνθιμος θα παραλάβει το Άγιο Φως από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης και θα το μεταφέρει στο Επισκοπείο. Από εκεί κλιμάκιο του Δήμου, αποτελούμενο από υπηρεσιακούς και εθελοντές, θα το μεταφέρει σε κάθε πιστό που θα το ζητήσει. 
«Μείνετε σπίτι, αφήστε ένα φαναράκι (ακόμη κι ένα γυάλινο βάζο μ' ένα κερί ρεσώ) έξω από την οικία σας και εμείς θα σας αφήσουμε το Άγιο Φως, αρκεί να μας ενημερώσετε με ένα μήνυμα στη σελίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης στο fb, ή με sms στο 6945272022, ή καλώντας στο τηλέφωνο 2551064102, όπου θα αναφέρεται μόνο η διεύθυνση της οικίας σας και για όσους το επιθυμούν ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας», αναφέρει η  σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ