{ Τελευταία νέα }

Αλέξης Κωστάλας: Ένα καλοκαίρι ολόκληρο έπλενα πιάτα σε ένα υπόγειο


Κατηγορίες: Επώνυμοι

Αλέξης Κωστάλας:  Ένα καλοκαίρι ολόκληρο έπλενα πιάτα σε ένα υπόγειοΑλέξης Κωστάλας ''Η μόνη οικονομία που μπορούσα να κάνω ήταν από το φαγητό, δεν έτρωγα''.

Για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε στην Αμερική όταν πήγε να σπουδάσει, μίλησε ο Αλέξης Κωστάλας στο Πρωινό και την Άννα Ζηρδέλη. 

“Όταν είχα υποτροφία μου κάλυπτε τα πάντα, αλλά ίσχυε όσο το πανεπιστήμιο ήταν ανοικτό. Το καλοκαίρι το πανεπιστήμιο έκλεινε και έπρεπε να βρω δουλειά. Ένα καλοκαίρι ολόκληρο έπλενα πιάτα σε ένα υπόγειο.  Μια άλλη φορά πήγα σε ένα μέρος που πηγαίναμε ως φοιτητές να διασκεδάσουμε. Εγώ πήγαινα μετά τα μεσάνυχτα με θερμοκρασίες -25° -30° κλπ να σκουπίσω το πάτωμα, να το σφουγγαρίσω και ευτυχώς έβρισκα και κάτι κέρματα. Ήταν τα ψιλά που είχαν πέσει από συμφοιτητές μου και το αφεντικό μου έδινε την άδεια να τα κρατήσω αυτά. Οπότε έβγαινε ένα χαρτζιλικάκι. Έκανα ό,τι έβρισκα. Όταν έχεις πρόβλημα δεν επιλέγεις δουλειά, αρκεί να βρεις δουλειά. Δεν έπρεπε η μητέρα μου να μάθει ότι εγώ είχα πρόβλημα γιατί δεν είχε χρήματα να μου στείλει. Η μόνη οικονομία που μπορούσα να κάνω ήταν από το φαγητό, δεν έτρωγα”, εξομολογήθηκε ο Αλέξης Κωστάλας.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ