«Αλγο-Ρυθμος» ανοιχτή συζήτηση με το κοινό (ΠΑΡ 28/4/23)

Την Παρασκευή 28 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί μια ενδιαφέρουσα συζήτηση της Ελεάνας Γεωργούλη και της Αλεξάνδρας Καζάζου με το κοινό, μετά το τέλος της βραδινής παράστασης «ΑΛΓΟ-ΡΥΘΜΟΣ» | Μια σουρεαλιστική περιπλάνηση μνήμης. Η συγκλονιστική περφόρμανς πάνω στην ανατομία της ανθρώπινης μνήμης ολοκληρώνει τον κύκλο παραστάσεών της, καθώς θα παρουσιάζεται στο Φουαγιέ της ΕΜΣ έως την Κυριακή 30 Απριλίου.

Αληθινές ιστορίες και μυθοπλασία περιπλέκονται καθώς η Αλεξάνδρα Καζάζου και η Ελεάνα Γεωργούλη συναντούν τις πρωτότυπες μουσικές του θρυλικού Γιάννη Αγγελάκα, μέσα στον αναπάντεχο σκηνικό κόσμο του Χρίστου Λάσκαρη και του Βασίλη Χατζόπουλου και το φωτιστικό σύμπαν που συνθέτει ο Karol Jarek στο Φουαγιέ της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.

«Ήταν εκεί. Τότε. Απλώνονταν μπροστά από κάποιο πέλαγος. Κάπου στη μέση της γης. Κάπου Ανατολικά; Ίσως. Σημασία δεν έχει. Ήταν εκεί. Εκεί, ναι εκεί. Εκεί οι αλάνες μας, εκεί οι μάντρες που πηδούσαμε, όλα εκεί. Σε αυτή την πατρίδα. Εκεί. Κάπου στη μέση της γης. Πολύ κοντά από εδώ. Από εδώ πολύ μακριά.»

Πέντε τελευταίες παραστάσεις σε σύλληψη – σκηνοθεσία & ερμηνεία επί σκηνής Ελεάνας Γεωργούλη & Αλεξάνδρας Καζάζου.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως