Αλιγάτορας άρπαξε υπάλληλο κατά τη διάρκεια παιδικού πάρτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία υπάλληλος του κέντρου ερπετών της Γιούτα των ΗΠΑ αναρρώνει αφού ένας αλιγάτορας την άρπαξε με τα σαγόνια του  κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης, την οποία έβλεπαν μάλιστα και μικρά παιδιά.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο που κατέγραψε επισκέπτης στο πάρκο ζώων Scales & Tails Utah στο προάστιο της Salt Lake City, μία υπάλληλος πάει να ταϊσει τον αλιγάτορα μέσα στον κλειστό του χώρο, την ώρα που παρακολουθούν πίσω από μία τζαμαρία μικρά παιδιά. Ο αλιγάτορας άρπαξε στα σαγόνια του την υπάλληλο του πάρκου, τραβώντας την μάλιστα μέσα στην μικρή δεξαμενή με το νερό του.

Η γυναίκα γλύτωσε από τα χειρότερα χάρη στην επέμβαση ενός ανδρός, ο οποίος ήταν μάλιστα επισκέπτης και όχι υπάλληλος. Ο θαρραλέος άνδρας μπήκε μέσα στο κουβούκλιο, ανέβηκε πάνω στον αλιγάτορα και τον ακινητοποίησε. Ο αλιγάτορας έχοντας χάσει τη “μάχη” άφησε το χέρι της υπαλλήλου.

Η δραματική σκηνή, που καταγράφηκε σε βίντεο, εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια πάρτι γενεθλίων ενός 5χρονου αγοριού.

Τί δήλωσε ο ιδιοκτήτης του πάρκου

Ο Shane Richins, ιδιοκτήτης της εταιρείας, δήλωσε σε συνέντευξή του  ότι η χειριστής άνοιξε το κουβούκλιο για να ταΐσει τον αλιγάτορα “Darth Gator”-όπως είναι το όνομά του- αλλά αυτή τη φορά το ερπετό “έγινε λίγο πιο ασταθές”.

Ανέφερε μάλιστα ότι η υπάλληλος  ήξερε ότι έπρεπε να μπει μαζί του στο νερό, έχοντας το χέρι της στα δόντια του.Ηταν ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστεί ότι ο αλιγάτορας δεν θα της έσκιζε ολόκληρο το χέρι.

Για την απουσία ενός δεύτερου υπαλλήλου εκείνη την ώρα, ο ιδιοκτήτης δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι το κέντρο κανονικά έχει μια αυστηρή πολιτική για έναν δεύτερο χειριστή να βρίσκεται κοντά όταν οι υπάλληλοι εργάζονται με τους αλιγάτορες. Αλλά αυτό δεν έχει εφαρμοστεί τα τελευταία χρόνια εάν ο εργαζόμενος δεν σχεδιάζει να εισέλθει στο κλουβί.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως