Αλλαγή Ημερομηνίας Open Day  Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου της ΧΑΝΘ

Αλλαγή Ημερομηνίας Open Day Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου της ΧΑΝΘ

Δυστυχώς τα  έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ωρών δε θα μας επιτρέψουν να πραγματοποιήσουμε το open day  όπως το είχαμε φανταστεί! Η εκδήλωση του Σαββάτου 12 Μαΐου αναβάλλεται και σας περιμένουμε  το Σάββατο 19 Μαΐου  10.30-13.30 με ακόμη περισσότερο κέφι και εκπλήξεις. Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τις εγκαταστάσεις και  τους ανθρώπους μας, και να ενημερωθείτε για το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα.

 

Εκδήλωση γνωριμίας με τον παιδικό σταθμό και το Νηπιαγωγείο της ΧΑΝΘ διοργανώνεται το Σάββατο 19 Μαΐου, ενόψει και των εγγραφών για τη σχολική χρονιά 2018-19.
 
Στόχος της ΧΑΝΘ είναι η σύνδεση της εκπαιδευτικής διαδικασίας με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιδιώκει την κοινωνικοποίηση των παιδιών και την ομαλή ένταξή τους στο πρώτο κοινωνικό σύνολο της ζωής τους, το σχολείο, ενώ παράλληλα εμπλουτίζεται με μαθήματα από εξειδικευμένους δασκάλους σε γήπεδα και αίθουσες της ΧΑΝΘ που περιλαμβάνουν: ανοιχτό 5×5 γήπεδο ποδοσφαίρου, κλειστό γήπεδο μπάσκετ, αίθουσα μπαλέτου, θεατρική σκηνή. Σημειωτέον ο παιδικός και το νηπιαγωγείο απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας 2,5 έως 5 ετών και νήπια 5 έως 6 ετών, με ώρες λειτουργίας καθημερινά 7 το πρωί με 4 το απόγευμα.
 
Για περισσότερες πληροφορίες
Μίνα Παλτόγλου 2310.241.007 & 231.600.1000 εσωτ. 0831 & 0830