{ Εκδηλώσεις }

American Graffiti στο Cine Summertime


Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

American Graffiti στο Cine Summertime

Χώρος: ΕΣΗΕΜ-Θ
Στρατηγού Καλλάρη 5, 54622, Θεσσαλονίκη
Δείτε τη διεύθυνση στον χάρτη
Τιμή: από 0.00

Πότε: 10/07/2019 - 24/07/2019
Ημέρες & Ώρες
Τετάρτη: 21:30

Μοντέστο της Καλιφόρνιας, καλοκαίρι του 1962, τέλος των καλοκαιρινών διακοπών. Μια παρέα νεαρών, στις τελευταίες στιγμές ξεγνοιασιάς, πριν από την απότομη επίθεση της «ωριμότητας». Μια νύχτα που θα βρει τον τρόπο να τους σημαδέψει μια για πάντα. Ένας αποχαιρετισμός στη γενιά του rock n' roll και των baby-boomers, ένα γλυκόπικρο τραγούδι ενηλικίωσης από τον Τζορτζ Λούκας, προτού ο σκηνοθέτης αποφασίσει να βάλει πλώρη για γαλαξίες μακρινούς.

Για τρίτο καλοκαίρι το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ και το CineDogs έχουν ετοιμάσει μια σειρά από κινηματογραφικές προβολές που θα πραγματοποιηθούν στην ταράτσα του κτηρίου της ΕΣΗΕΜ-Θ, στην οδό Στρατηγού Καλλάρη 5. Κοινός θεματικός άξονας των ταινιών που θα παρουσιαστούν είναι οι καλοκαιρινές διακοπές: ο ψυχαναγκασμός που τις συνοδεύει, η εγγενής μελαγχολία που κρύβουν και η ντελιριακή παραζάλη που επιφέρουν.

Οι 4 προβολές θα πραγματοποιηθούν με ώρα έναρξης τις 21.30, ενώ η είσοδος θα είναι δωρεάν. Στον χώρο θα λειτουργεί μπαρ-κυλικείο. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, και γι' αυτό προτείνεται η όσο το δυνατόν έγκαιρη προσέλευση. Πριν από την έναρξη κάθε προβολής κάποιο μέλος της συντακτικής ομάδας του www.cinedogs.gr θα κάνει μια σύντομη εισαγωγή στην ταινία.

American Graffiti (1973), του Τζορτζ Λούκας
στο Cine Summertime

στην Ταράτσα της ΕΣΗΕΜ-Θ
(Μορφωτικό ίδρυμα Ένωσης συντακτών ημερησίων  εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης)
Στρατηγού Καλάρη 5, περιοχή Λευκός Πύργος

Τετάρτη 10 Ιουλίου
Τετάρτη 24 Ιουλίου

Ώρα έναρξης: 2130
Είσoδος ελεύθερη.
Πληροφορίες : 2310 243 575 (μέχρι τις 17:00)

:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___