«ΑΜέΡΙΚΑ», το νέο τραγούδι των KOZA MOSTRA

«ΑΜέΡΙΚΑ», το νέο τραγούδι των KOZA MOSTRA

Οι KOZA MOSTRA παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι, «ΑΜέΡΙΚΑ», μία διασκευή από τους Dubioza kolektiv, σε στίχους του Ηλία Κόζα, που μιλάει για τη μανία του Έλληνα να φύγει από τον τόπο του…. Με έντονο άρωμα Ελλάδας και μπόλικη δόση χορευτικής διάθεσης, το «ΑΜέΡΙΚΑ» παίζεται ήδη σε ραδιοσταθμούς του εξωτερικού!

Λίγα λόγια για το συγκρότημα..

Οι KOZA MOSTRA είναι το συγκρότημα που βρίσκεται μεταξύ Ευρώπης και Ελλάδας… λόγω των συναυλιών που πραγματοποιούν!
Το 2013 εκπροσώπησαν παμψηφεί την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, λαμβάνοντας την 6η  θέση στην τελική κατάταξη με το τραγούδι «Alcohol is free». Το αποτέλεσμα ήταν ν΄ αποκτήσουν πολλές χιλιάδες φίλους παγκοσμίως.
Μετά από εκατοντάδες συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, οι KOZA MOSTRA ετοιμάζουν τον δεύτερο δίσκο τους, που θα περιλαμβάνει και ένα τραγούδι έκπληξη με την Ελένη Βιτάλη!
Ήδη το τραγούδι «Γιορτή», που είναι το τραγούδι των τίτλων της ελληνικής σειράς «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη, έχει κερδίσει πολλούς ακροατές.
Στα τέλη του 2016 οι KOZA MOSTRA θα δισκογραφήσουν διασκευασμένες συνθέσεις του μεγάλου Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος τους επέλεξε να ερμηνεύσουν το έργο του με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο!

Σας ευχαριστούμε!

KOZA MOSTRA

 


        
    

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως