Άμεση επέμβαση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και Δ. Ωραιοκάστρου για φωτιά σε δασική έκταση

Άμεση επέμβαση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και Δ. Ωραιοκάστρου για φωτιά σε δασική έκταση

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωραιοκάστρου, όταν περίπου τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι έγινε κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής για φωτιά σε δασική έκταση σε πολύ κοντινή απόσταση από τα Λύκεια του Ωραιοκάστρου.

Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με 4 υδροφόρα οχήματα, καθώς επίσης και η υδροφόρα του Δήμου Ωραιοκάστρου. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν ο υποστράτηγος και Συντονιστής Επιχειρήσεων σε Κεντρική Μακεδονία και Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, Σπύρος Βαρσάμης, ο διοικητής Π.Υ. Ν. Θεσσαλονίκης, Νίκος Αθάνατος, ο διοικητής του Β΄ Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, Κυριάκος Κυριακίδης, ενώ στο σημείο έσπευσε και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου Ωραιοκάστρου, Δαμιανός Ιωσηφίδης.

Η φωτιά χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίες και τις συντονισμένες ενέργειες που έγιναν σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωραιοκάστρου τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο και κατασβήστηκε.

Τα αίτια που προκλήθηκε η φωτιά ερευνά το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως