Θετικός στον κορωνοϊό ο Αμβρόσιος -Έφυγε αυτοβούλως από το νοσοκομείο

Αμβρόσιος: Μήπως (η τραγωδία στα Τέμπη) είναι τιμωρία από το Θεό;

Ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, γνωστός για τις ακραίες θέσεις και δηλώσεις του προκαλεί για μια ακόμη φορά. Μόνο που αυτή τη φορά ξεπέρασε τα όρια, συνδέοντας την τραγωδία με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη με τιμωρία του Θεού για το …Καρναβάλι.

Σε  άρθρο του, στο ekklisiaonline.gr, κάνει το ατόπημα να συνδέσει το πολύνεκρο δυστύχημα με – όπως ονομάζει το καρναβάλι-  «πανηγυρική Καρναβαλική εορτή του Διαβόλου».

«Θα πρέπει, συνεπώς, να διερευνήσουμε μήπως τα διάφορα αυτά έκτακτα και καταστροφικά σοβαρά γεγονότα, τα οποία τώρα τελευταία συμβαίνουν σ’ ολόκληρο τον Πλανήτη μας (όπως οι σεισμοί, οι καταποντισμοί, οι πλημμύρες, οι πυρκαϊές κλπ.), μήπως εκφράζουν την οργήν του Θεού για την αποστασία του σημερινού ανθρώπου από τον δρόμο της αρετής, από την αγκαλιά του Θεού;

Αμβρόσιος για Τέμπη: «Μήπως, λοιπόν, αυτή η τραγωδία των Τεμπών είναι μια έκφρασις της οργής του Κυρίου;»

Προκειμένου δε περί του τραγικού συμβάντος εκεί ψηλά στα Τέμπη της Θεσσαλίας μήπως το γεγονός αυτό έρχεται ως ΤΙΜΩΡΙΑ από τον Θεόν για την υπερβολική ασέβεια του ανθρώπου και τον πλεονασμό της αμαρτίας κατά το προηγηθέν τριήμερο του Καρναβαλιού, που τόσο πολύ γιορτάσθηκε όχι μόνον σ’ ολόκληρη σχεδόν την Ελλάδα, αλλά και σε διάφορες άλλες περιοχές του Πλανήτου μας;», αναφέρει.

Και προσθέτει: «Μήπως, λοιπόν, αυτή η τραγωδία των Τεμπών είναι μια έκφρασις της οργής του Κυρίου μας γι΄αυτή την τόσο πανηγυρική Καρναβαλική εορτή του Διαβόλου;», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο άρθρο του.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως