{ Εκδηλώσεις }

Αναβάλλεται για το 2021 το 42ο River Party στο Νεστόριο Καστοριάς


Κατηγορίες: Φεστιβάλ

Αναβάλλεται για το 2021 το 42ο River Party στο Νεστόριο Καστοριάς

Ποιοι: River Party

Οι συντελεστές του μεγαλύτερου μουσικού κατασκηνωτικού φεστιβάλ της χώρας, ανανεώνουν το ραντεβού τους με το κοινό στις όχθες του Αλιάκμονα, για το 2021.

Πρώτα η ασφάλεια και μετά η διασκέδαση! Γι΄αυτό το 42ο River Party θα πραγματοποιηθεί την επόμενη χρονιά.
Ακυρώνονται οι φετινές εκδηλώσεις, λόγω της υγειονομικής κρίσης, η οποία είναι ακόμα σε εξέλιξη και με γνώμονα τη δημόσια υγεία, το 42ο River Party που είχε προγραμματιστεί από 27 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου 2020 στο Νεστόριο Καστοριάς.

Οι συντελεστές του μεγαλύτερου μουσικού κατασκηνωτικού φεστιβάλ της χώρας, ανανεώνουν το ραντεβού τους με το κοινό στις όχθες του Αλιάκμονα, για το 2021.

«Έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια συντελεστών και κοινού, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η πραγματοποίηση του 42oυ River Party, που ήταν προγραμματισμένο από τις 27 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου, καθίσταται απαγορευτική. Οι λόγοι έχουν να κάνουν με την υγειονομική κρίση, που είναι ακόμη σε εξέλιξη, με τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση, τα οποία αφορούν μέρος των συναυλιών, αλλά όχι τα κατασκηνωτικά φεστιβάλ.

Εξετάσαμε όλα τα πιθανά σενάρια και εξαντλήσαμε κάθε δυνατό μέσο σε συνεργασία με συντελεστές και καλλιτέχνες, με τους οποίους έχουμε κλεισμένες συμφωνίες από τον Νοέμβριο του 2019 (Ελένη Φουρέιρα, Λεξ, Lodomondo, Χατζηφραγκέτα, Alcatrash, 1000mods, Εισβολέας, Μικρός Κλέφτης, Τζαμάλ, Βέβηλος, Μ3ΜΦ1Σ, Bloody Hawk, Χατ Τρικ, Anser x Eversor και άλλους), με όσους θα συμμετείχαν στις εναλλακτικές δραστηριότητες κ.τ.λ, ωστόσο, η απειλή της πανδημίας στη δημόσια υγεία δεν καθιστά εφικτή την πραγματοποίηση του φεστιβάλ το καλοκαίρι του 2020, καθώς η ασφάλεια όλων μας παραμένει πρώτη προτεραιότητα. Βρισκόμαστε μπροστά σε μία πρωτοφανή κατάσταση που ξεπερνά τα σύνορα της κάθε χώρας και οφείλουμε, με σεβασμό και ευθύνη, να διαφυλάξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε, το πανανθρώπινο αγαθό της υγείας, προκειμένου να επιστρέψουμε δυνατότεροι.

Για όσους είχαν προμηθευτεί ήδη το εισιτήριο τους, αυτό έχει ισχύ για του χρόνου, ενώ αποκτούν το δικαίωμα της ελεύθερης μεταπώλησης ασχέτως αν αναγράφονται τα στοιχεία τους στο απόκομμα. Επιπλέον, θα τούς δοθεί voucher 5 ευρώ, το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια του επόμενου φεστιβάλ.

Ξεκινάμε άμεσα τον σχεδιασμό της επόμενης διοργάνωσης για το καλοκαίρι του 2021, με γνώμονα την κοινή μας αγάπη για τη μουσική και τη δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας.
Μέχρι τότε, μείνετε ασφαλείς και δυνατοί»

Stay Safe και επαναπρογραμματίζουμε το ραντεβού μας για το καλοκαίρι του 2021!

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ