{ Εκδηλώσεις }

Αναβολή προβολών του ΚΕΜΕΣ και της λέσχης εργαζομένων της ΕΡΤ3


Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

Αναβολή προβολών του ΚΕΜΕΣ και της λέσχης εργαζομένων της ΕΡΤ3Η κινηματογραφική λέσχη των εργαζομένων της ΕΡΤ3 και το ΚΕΜΕΣ ενημερώνει τα μέλη της πως αναβάλλονται αλλά δεν ΜΑΤΑΙΩΝΟΝΤΑΙ οι προβολές των έξοχων φιλμ του προγράμματός της.

Μετά την νέα ΚΥΑ, που μεταξύ των άλλων απαγορεύει την διενέργεια κινηματογραφικών προβολών μέχρι και στις 27 Απριλίου, η κινηματογραφική λέσχη των εργαζομένων της ΕΡΤ3 και το ΚΕΜΕΣ ενημερώνει τα μέλη της, τους φίλους και τους σινεφίλ, πως εκ των πραγμάτων αναβάλλονται αλλά δεν ΜΑΤΑΙΩΝΟΝΤΑΙ οι προβολές των έξοχων φιλμ του προγράμματός της.

Αναβάλλονται λοιπόν οι προβολές: «Οι δυό δραπέτες» (για 21 Απριλίου) του Αλέν Κορνό, «Λίγες μέρες μαζί μου» (για 22 Απριλίου) του Κλόντ Σοτέ σε α προβολή και «΄Ονειρα» (για 4 Μαΐου) του ΄Ινγκμαρ Μπέργκμαν σε α΄ προβολή.
Δεν ματαιώνονται αλλά πρόθεση είναι να βρεθούν ελεύθερες ημερομηνίες στη θερινή περίοδο.

Σημειώνουμε ακόμα ότι το πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμα «7 γυναίκες εξομολογούνται», που ήταν προγραμματισμένο για 2 Απριλίου, μετατίθεται για την θερινή περίοδο στο σινέ «ΑΠΟΛΛΩΝ».

Περιττό μεν, αλλά άξιο επανάληψης, πως θα τηρηθούν σχολαστικά οι ανειλημμένες υποχρεώσεις  προς τα μέλη της τόσο για τις κανονικές προβολές όσο και για το αφιέρωμα «7 γυναίκες εξομολογούνται».

«Δεν σταματήσαμε να λειτουργούμε, εργαζόμαστε, προγραμματίζουμε. Νεώτερες πληροφορίες θα έχετε μετά τις 27 Απριλίου. Έως τότε διαβάζετε καθημερινά το kemes.wordpress.com ή το kemesfacebook. Για επιπλέον πληροφορίες στέλνετε e-mail στο [email protected] και χωρίς αναστολές τηλεφωνείτε (ή στέλνετε μήνυμα) στο τηλέφωνο, που αναγράφεται και στο facebook, δηλαδή στο 6944718638» δηλώνουν οι υπεύθυνοι.


 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ