Αναβολή της σημερινής παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο Μύλο

Αναβολή της σημερινής παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο Μύλο

εξαιτίας ατυχήματος κατά τη μεταφορά του σχήματος στη Θεσσαλονίκη

Aνακοίνωση αναβολής:
Η kazandB live concerts ενημερώνει το ενδιαφερόμενο κοινό ότι η παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου «Επιστροφή στην Κανονικότητα Ξανά» Μέρος Δεύτερο, που είναι προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή 18/9 στο ΜΥΛΟΣ open air Βαβυλωνία, δεν θα πραγματοποιηθεί εξαιτίας ατυχήματος κατά τη μεταφορά του σχήματος στη Θεσσαλονίκη. Αναμένουμε τα αποτελέσματα των σχετικών εξετάσεων του Νοσοκομείου για να επιβεβαιωθεί και τυπικά πως είναι όλοι καλά στην υγεία τους!
Σύντομα θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία για την stand up comedy παράσταση.
Οι θεατές που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια μπορούν να τα κρατήσουν για την νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί ή να στείλουν inbox στην σελίδα μας στο facebook ” mylos club thessaloniki”, για τον τρόπο εξαργύρωσης τους.
Σας ζητάμε συγνώμη για την όποια αναστάτωση . Ειδικά αυτήν την περίοδο που όλοι δοκιμαζόμαστε έχουμε επιπλέον λόγους να γίνονται οι προγραμματισμένες παραστάσεις. Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την κατανόηση.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος με ανάρτησή του δήλωσε ότι είναι όλοι μια χαρά και ελπίζει σύντομα να βρεθεί και πάλι στη Θεσσαλονίκη για να γελάσουμε με την ψυχή μας.

 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως