{ Εκδηλώσεις }

Αναβολή του Thessaloniki Beer Festival για το 2021


Κατηγορίες: Φεστιβάλ

Αναβολή του Thessaloniki Beer Festival για το 2021

Το φετινό Thessaloniki Beer Festival αλλά και το Thessaloniki Street Food Festival, θα πρέπει να αναβληθούν και να μεταφερθούν για το 2021.

Οι διοργανωτές των Thessaloniki Beer Festival & Thessaloniki Street Food Festival, SoulFood Thessaloniki (Upnloud & Black Radio Berlin) & The Hoppy Pub, ανακοινώσουν την αναβολή του Thessaloniki Beer Festival που ήταν προγραμματισμένο να γίνει από την Πέμπτη 17 έως και την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 στον προαύλιο χώρος της ΔΕΘ - TIF Helexpo.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών:

Κατά τη διάρκεια των συνεχών συζητήσεων της ομάδας παραγωγής με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, κι έπειτα από τις συστάσεις των υγειονομικών αρχών της χώρας για μαζικές εκδηλώσεις, έγινε φανερό, ότι το φετινό Thessaloniki Beer Festival αλλά και το Thessaloniki Street Food Festival, θα πρέπει να αναβληθούν και να μεταφερθούν για το 2021.

Αναφορικά με το Thessaloniki Beer Festival 2020 και με τα εισιτήρια που έχει προμηθευτεί το κοινό, ισχύουν κανονικά  για την εκδήλωση του 2021. Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να το ακυρώσει, μπορεί να απευθυνθεί στην εξυπηρέτηση πελάτων της viva, η οποία και θα πραγματοποιήσει την επιστροφή των χρημάτων.

Οι διοργανωτές των Thessaloniki Beer Festival & Thessaloniki Street Food Festival  εύχονται να είστε όλοι υγιείς και ασφαλείς.

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook καθώς σύντομα θα ανακοινωθούν νέα για την επαναφορά με την καινούργια χρονιά (2021) των μεγαλύτερων φεστιβάλ μπύρας και φαγητού στην κορυφαία έως και τώρα «έκδοσή» τους.

Με εκτίμηση

οι διοργανωτές

Thessaloniki Beer Festival & Thessaloniki Street Food Festival 2020 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ