Ανακοίνωσαν την ανανέωση συνεργασίας τους η ΕΠΟ και ο ΟΠΑΠ

Ελλάδα 15/11/2022: «Χρυσός Χορηγός» των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου θα παραμείνει για μία ακόμη χρονιά ο ΟΠΑΠ. ΕΠΟ και ΟΠΑΠ ανακοίνωσαν τη συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας τους σήμερα, Τρίτη (15/11), σε ειδική εκδήλωση, στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ, παρουσία στελεχών της διοίκησης της εταιρείας και της ΕΠΟ, των προπονητικών επιτελείων και των παικτών τόσο της εθνικής ανδρών όσο και της εθνικής γυναικών.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, υπογράμμισε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε εδώ, διότι ο ΟΠΑΠ είναι ο μόνος οργανισμός στην Ελλάδα, που η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εμπιστεύεται και θέλει να συνεργάζεται μαζί του. Ο ΟΠΑΠ έχει σοφία, γνώση, σταθερότητα και δύναμη. Από τη πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε στο τιμόνι της ΕΠΟ, επιδιώξαμε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία, ώστε η εθνική ομάδα να έχει ως Χρυσό Χορηγό της τον ΟΠΑΠ, που είναι μόνιμος αιμοδότης του ελληνικού αθλητισμού. Για εμάς στην ΕΠΟ, ο ΟΠΑΠ έχει ξεχωριστή θέση, λόγω της διαχρονικής στήριξής του στον ελληνικό αθλητισμό».

Ο προπονητής της εθνικής ανδρών, Γουστάβο Πογέτ, σημείωσε: «Με τον ΟΠΑΠ στο πλευρό της, η εθνική ομάδα έκανε ένα νέο ξεκίνημα, πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο του Nations League και εξασφάλισε την άνοδο, δίνοντας χαρά στους φιλάθλους. Ελπίζουμε η πορεία αυτή να επιβραβευθεί με πρόκριση στο επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό να έχεις «συμπαίκτες» όπως ο ΟΠΑΠ. Η συνεργασία μας δεν έχει μόνο αγωνιστικό προσανατολισμό. Είμαστε χαρούμενοι για τις κοινωνικές πρωτοβουλίες που υλοποιούμε μαζί – ιδιαίτερα αυτές που αφορούν τα παιδιά, τη νέα γενιά και τις αθλητικές ακαδημίες».

Ο τεχνικός διευθυντής των εθνικών Ομάδων, Κώστας Κωνσταντινίδης, τόνισε: «Η Εθνική Ομάδα είναι ο καθρέφτης του ελληνικού Ποδοσφαίρου και είναι πολύ σημαντικό που έχει Χρυσό Χορηγό τον ΟΠΑΠ, την εταιρεία που έχει ταυτίσει το όνομα της με τον ελληνικό αθλητισμό όσο καμία άλλη. Ο ΟΠΑΠ είναι ο μεγαλύτερος αιμοδότης του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά, έχει αφήσει το αποτύπωμα του σε όλα τα επίπεδα – από την αγωνιστική πρόοδο των ομάδων, έως την ανάπτυξη γηπέδων και υποδομών».

Ο αρχηγός της εθνικής, Τάσος Μπακασέτας, δήλωσε: «Είναι σημαντικό ότι ο ΟΠΑΠ είναι μαζί μας στις καλές και τις δύσκολες στιγμές της εθνικής ομάδας, γεγονός που αναδεικνύει την ποιότητα αυτής της συνεργασίας. Η Εθνική Ομάδα είναι η ομάδα όλων των Ελλήνων. Είμαστε, λοιπόν, περήφανοι που έχουμε στο πλευρό μας τον ΟΠΑΠ, που έχει αποδείξει έμπρακτα ότι η στήριξη της ελληνικής κοινωνίας είναι βασική προτεραιότητα του».

Ο Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας, δήλωσε: «Ως Χρυσός Χορηγός της Ομοσπονδίας, ο ΟΠΑΠ στέκεται στο πλευρό όλων των εθνικών ομάδων. Ευχή μας είναι αυτό να συνδυαστεί και με αγωνιστικές επιτυχίες, σε όλα τα κλιμάκια, ανδρών και γυναικών. Βεβαίως, δεν εστιάζουμε μόνο στο αγωνιστικό. Κοινός στόχος μας είναι να υλοποιήσουμε δράσεις που θα προσφέρουν ξεχωριστές εμπειρίες και θα φέρουν τους φιλάθλους ακόμα πιο κοντά στις Εθνικές Ομάδες. Επίσης, δίνουμε έμφαση σε κοινωνικές πρωτοβουλίες, που έχουν τα παιδιά και τη νέα γενιά στο επίκεντρο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το καινοτόμο πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ, το οποίο έχουν αγκαλιάσει η Ομοσπονδία και οι διεθνείς μας».

Ο Head of Sponsorsips του ΟΠΑΠ, Θανάσης Μπασδέκης, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η επιτυχημένη συνεργασία του ΟΠΑΠ με την ΕΠΟ συνεχίζεται και επεκτείνεται σε όλες τις εθνικές Ομάδες. Για όλους τους ανθρώπους του ΟΠΑΠ, η συνεργασία αυτή είναι ξεχωριστή, καθώς αναδεικνύει έμπρακτα τη διαχρονική δέσμευση της εταιρείας μας στη στήριξη του ελληνικού αθλητισμού – και ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου, που είναι ο βασιλιάς των σπορ στη χώρα μας. Θέλω να ευχηθώ υγεία και καλή επιτυχία στα στελέχη της ΕΠΟ, τους προπονητές και τους διεθνείς μας. Ανυπομονούμε να βρεθούμε δίπλα σας στις κερκίδες και να πανηγυρίσουμε τις νίκες της εθνικής».


 

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΕ Άρης: «Ο Μαντσίνι είναι θύμα των νέων συμβουλατόρων του»