Site icon Cityportal.gr

Aνακοινώθηκε η πρεμιέρα του Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Το Ant-Man and the Wasp: Quantumania θα κυκλοφορήσει στις 17 Φεβρουαρίου 2023, σύμφωνα με ένα νέο βίντεο συλλογής ταινιών των Marvel Studios.

Στο Ant-Man 3 δόθηκε πρόσφατα ένας επίσημος τίτλος, όταν επιβεβαιώθηκε ότι ο Jonathan Majors του “Lovecraft Country” θα ενταχθεί ως Kang the Conqueror. Η ταινία Ant-Man and the Wasp: Quantumania είναι σίγουρα τόσο χρονοβόρα για να ολοκληρωθεί, όσο το “Doctor Strange” και το “Multiverse of Madness”, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον επόμενο Μάρτιο.

Ο Μichael Douglas θα επιστρέψει για το Ant-Man and the Wasp: Quantumania, αλλά εκτός από τους Douglas, Majors,  και το βασικό καστ των Paul Rudd and Evangeline Lilly, δεν είναι σαφές τί άλλες εκπλήξεις έχει η τρίτη ταινία για μας.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι ο συγγραφέας και συν-παραγωγός του Rick and Morty, Jeff Loveness γράφει το σενάριο και ο Peyton Reed επιστρέφει ξανά στην σκηνοθεσία της ταινίας.

►►►►►► Διαβάστε: Ποιες ταινίες θα δούμε σήμερα στην τηλεόραση -οι ταινίες δημοσιεύονται καθημερινά από το πρωί το αργότερο μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.

Exit mobile version