{ Τελευταία νέα }

Aναπτυξιακές προτάσεις 5 επιχειρηματιών σε 3λεπτα βίντεο. Ανάπτυξη, Επενδύσεις, Χωροταξία, Παρέμβαση ΕΕ και Π. Γιούνκερ, καινοτομία, εκθεσιακό!

Πρωτοφαννούσης - Ζήσης - Μπόγιας- Ναξιάδης- Νικολαΐδου - Φιλίππου


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Aναπτυξιακές προτάσεις 5 επιχειρηματιών σε 3λεπτα βίντεο. Ανάπτυξη, Επενδύσεις, Χωροταξία, Παρέμβαση ΕΕ και Π. Γιούνκερ, καινοτομία, εκθεσιακό!Οι 320 μεγάλες επιχειρήσεις και ενώσεις πολιτών και το Νέο Ρεύμα -Νέο Όραμα εκθέτουν τις απόψεις και προτάσεις τους, εκτιμώντας ότι μπορεί να είναι χρήσιμες στην διαμόρφωση συγκεκριμένων αναπτυξιακών λύσεων και πρακτικών εφαρμοστικών μέτρων.

Ο κ. Πρωτοφαννούσης πολύ καθαρά αναφέρει την αδυναμία σήμερα να κάνει επένδυση στο Καλοχώρι λόγω ΓΠΣ και εσφαλμένης τροπολογίας νόμου για τις μετεγκαταστάσεις, σε ΠΕΙΣΜΑ των όσων ανακριβώς λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα! Η επιβεβαίωση των καταστροφικών διατάξεων του περιφερειακού χωροταξικού.
 
 
 
Κ. Ζήσης της Α. Χατζόπουλος: Η επίπτωση και τα λουκέτα του χωροταξικού στις εκατοντάδες μονάδες παραγωγής στο Καλοχώρι, Θεσσαλονίκης, Α. Χατζόπουλος ΑΕ!
 
 

 

Ελισάβετ Νικολαΐδου: Κόλαφος για τις μονάδες παραγωγής το χωροταξικό, επαίρονται για την ανάπτυξη, βάζουν λουκέτα την ίδια στιγμή με ψηφισμένες διατάξεις!
 
 
Μεν. Ναξιάδης: Υπάρχει η τεράστια προίκα των κενών κτιρίων σε καπναποθήκες και βιομηχανίες ~500.000 τμ. Η Θεσσαλονίκη έχει προοπτική. Κυριαρχεί η αδιαφορία!
 
 
Νίκος Φιλίππου: Μια άλλη μεγάλη ευκαιρία της περιοχής, που πάει χαμένη 15 χρόνια! Μιλάνε για ζώνη καινοτομίας και κυνηγάνε προγράμματα και γήπεδα του δημοσίου! Ενώ υπάρχει η ευκαιρία χωρίς κόστος!
 
 
Νίκος Φιλίππου: Να μην μείνουμε με μισό εκθεσιακό και μακέτες για το 2026-2030! Πουθενά στον κόσμο δεν γίνεται νέο εκθεσιακό στο κέντρο.
 
 
Οι 320 μεγάλες επιχειρήσεις και ενώσεις πολιτών και το Νέο Ρεύμα -Νέο Όραμα εκθέτουν τις απόψεις και προτάσεις τους, εκτιμώντας ότι μπορεί να είναι χρήσιμες στη διαμόρφωση συγκεκριμένων αναπτυξιακών λύσεων και πρακτικών εφαρμοστικών  μέτρων. 
 
Τίποτα δεν λύνεται με ευχές ή διαπιστώσεις μόνο. Όλη η πολιτική διανόηση συμπλέει στο όραμα για ανάπτυξη και επενδύσεις. Γίνονται συγκεκριμένοι με εφαρμοστικές  προτάσεις.
 
Εκφράζονται οι απόψεις όσων συμμετείχαν στα 7 panel για την ανάπτυξη.
 
Περισσότερα θα βρείτε στη σειρά των αναρτήσεων στο blogspot Νέο Ρεύμα – Νέο Όραμα, στο  φβ Νίκος Σπ. Φιλίππου, στο  twitter Philippou Nikolaos και στην σελίδα: Ανάπτυξη και Χωροταξία.
 
 

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ