Ανάσες γραφής με τη «φωνή» του ΚΘΒΕ

Το 3ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Θεσσαλονίκης και οι Εκδόσεις Αποστακτήριο παρουσιάζουν τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, στις 19.30 στο καφέ Art Lazaristes (Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη, Μονή Λαζαριστών) το βιβλίο με τίτλο «Ανάσες Γραφής».

Πρόκειται για το βιβλίο που γράφτηκε από τους μαθητές του σχολείου, στο πλαίσιο των μαθημάτων Δημιουργικής Γραφής κατά τις σχολικές χρονιές 2019- 2020 και 2020- 2021 σε συνεργασία με το ΜΠΣ «Δημιουργική Γραφή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας».

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν οι ηθοποιοί του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος Μομώ Βλάχου, Γιάννης Καραμφίλης και Βασίλης Σπυρόπουλος.

20220616_anases-cover-web

Μια δράση που φέρει την υπογραφή του Τριαντάφυλλου Η. Κωτόπουλου, επιστημονικά υπεύθυνου του προγράμματος/ αναπληρωτή καθηγητή/ ποιητή της Ελένης Β. Γρομπανοπούλου, επιστημονικά υπεύθυνης της εκπαιδευτικής δράσης, υπ. Διδάκτορας εργαστήριο κοινωνικής εργασίας τμήμα κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Αιγαίου και της Μαίρης Κ. Γκρίζου, διευθύντριας μονάδων εκπαίδευσης του Κ.Κ Διαβατών/ Διευθύντριας 3ου ΣΔΕ.

Ατζέντα Θεσσαλονικης: Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Δες ΕΔΩ όλα όσα γίνονται (σινεμά, θέατρο, χορός, συναυλίες, Live, ομιλίες, εκθέσεις εικαστικών, γονείς και παίδι, Διαγωνισμοί, Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως