Αναβάλλεται η αποψινή (2/10) συναυλία Μπίγαλη, Δάντη, Πωλίνας στην Πλαζ Αρετσούς

Αναβολή της συναυλίας των Κώστα Μπίγαλη, Δάντη, Πωλίνας στην πλαζ Αρετσούςστη Θεσσαλονίκη, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 2.10.202.

Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου ο Χρήστος Δάντης, ο Κώστας Μπίγαλης και η Πωλίνα μας προσκαλούσαν στο πιο feelgood 80’s και 90’s party, στην Πλαζ Αρετσούς στην Καλαμαριά, το οποίο όμως αναβάλλεται. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας.

Αναβολή εμφάνισης Μπίγαλη, Δάντη, Πωλίνας στην πλαζ Αρετσούς το Σάββατο 2.10.2021:

Λόγω της επιδημιολογικηής κατάστασης και αναστάτωσης που έχει δημιουργηθεί από το τοπικό lock down στη Θεσσαλονίκη, αποφασίσαμε από κοινού καλλιτέχνες, χώρος και παραγωγή την προσωρινή αναβολή της συναυλίας. Θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για την μετάθεση της ημερομηνίας και την επιστροφή των εισιτηρίων.
Με την κίνηση αυτή θέλουμε να προστατέψουμε το κοινό από πιθανή ταλαιπωρία καθώς και να στηρίξουμε την προσπάθεια για μείωση της εξάπλωσης του covid19 μέσω της συνάθροισης ανθρώπων. Τονίζουμε ότι οι συναυλίες από επαγγελματίες και οι οργανωμένοι συναυλιακοί χώροι πάντα στήριζαν αυτήν την προσπάθεια και τηρούν τα μέτρα τα οποία έχει υποδείξει η πολιτική προστασία.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και θα τα πούμε σύντομα πάλι από κοντά.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να στείλετε mail στο infokazandb@gmail.com ή μήνυμα στην σελίδα summer in the City skg Festival.

Προς τους δημότες Καλαμαριάς,

Η διοργανώτρια εταιρεία “Σάββας Δομόσογλου” Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε. έχοντας πρώτιστο μέλημά της την εξυπηρέτηση του κοινού με το βέλτιστο δυνατό τρόπο και προσπαθώντας να προστατέψει το δημόσιο συμφέρον και τη δημόσια υγεία, ματαίωσε τις συναυλίες που είχαν προγραμματιστεί για την περίοδο μετά τις 2 Οκτωβρίου 2021.

Οι συναυλίες δεν απαγορεύονται βάσει του Φ.Ε.Κ., που έχει δημοσιευθεί από την 1 Οκτωβρίου 2021 το μεσημέρι, και πολλές συναυλίες σε διάφορα μέρη της Θεσσαλονίκης θα συνεχίσουν να λαμβάνουν χώρα κατά την περίοδο που εφαρμόζονται τα νέα περιοριστικά μέτρα. Ωστόσο, η διοργανώτρια εταιρεία, προκρίνοντας την προστασία της δημόσιας υγείας, αποφάσισε την παύση των εκδηλώσεων.

Ζητούμε συγγνώμη από όσους θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τις συναυλίες που ακυρώνονται, ευχαριστούμε πολύ τη ΔΕΤΕΚ ΑΕ ΟΤΑ, το Δήμο Καλαμαριάς και τα σχήματα των καλλιτεχνών για τη συνεργασία και την κατανόηση που επέδειξαν.

Σάββας Δομόσογλου

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως