{ Τελευταία νέα }

Ανέστειλε την απεργία πείνας ο Κουφοντίνας

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Ανέστειλε την απεργία πείνας ο ΚουφοντίναςO Δημήτρης Κουφοντίνας αποφάσισε να προχωρήσει στην αναστολή της απεργίας πείνας που είχε ξεκινήσει στις 2 Μαΐου.

O Δημήτρης Κουφοντίνας αποφάσισε να προχωρήσει στην αναστολή της απεργίας πείνας που είχε ξεκινήσει στις 2 Μαΐου.
 
Η συνήγορός του κ. Γιάννα Κούρτοβικ δήλωσε από το νοσοκομείο του Βόλου:
 
«Μετά τη δημοσίευση της απόφασης του Αρείου Πάγου, ο Δημήτρης Κουφοντίνας ανέστειλε την απεργία πείνας, που είχε ξεκινήσει στις 02/05/2019, αποδεχόμενος ότι οι κρίσεις στις οποίες προχώρησε το ΣΤ τμήμα του Αρείου Πάγου αποτελούν ένα σημαντικό βήμα για την κατοχύρωση του δικαιώματος στην άδεια για όλους τους κρατούμενους, καθώς είναι κρίσεις που αφορούν τόσο στη συνδρομή των τυπικών όσο και των ουσιαστικών προϋποθέσεων για την πρόσβαση στην άσκηση του δικαιώματος. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας ζήτησε να διαβιβάσουμε τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι στάθηκαν αλληλέγγυοι, στους γιατρούς και στο προσωπικό του νοσοκομείου Βόλου και σε κάθε προοδευτικό άνθρωπο που αναγνώρισε το δίκαιο αυτού του αγώνα».
 
Μάλιστα η κ. Κούρτοβικ σημείωσε ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας, θα παραμείνει για αρκετές μέρες στη ΜΕΘ προκειμένου να λάβει την αναγκαία αγωγή αποκατάστασης και σταδιακής επανόδου σε κανονική σίτιση. 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ