Αννα Φονσου
6258374

Άννα Φόνσου: ο Γιώργος Μαρίνος ζητιάνευε γάλα από τον κόσμο

H Άννα Φόνσου που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», της ΕΡΤ,  μίλησε για τον Γιώργο Μαρίνο και αποκάλυψε αυτά που της είχε πει η γιατρός του, αλλά και πως την στιγμή που είχε ανάγκη για βοήθεια, πως τον εγκατέλειψαν όλοι αυτοί που νόμιζε πως ήταν φίλοι του/

«Τον Γιώργο τον θαύμαζα πολύ, αλλά δεν τον ήξερα. Πήγαινα στη Μέδουσα γιατί μου άρεσε πολύ, δεν μας είχε συστήσει όμως ποτέ κανένας. Μια μέρα που είχα πρεμιέρα, με παίρνει μια κυρία τηλέφωνο και μου λέει “είμαι γιατρός και είναι εδώ ο Γιώργος Μαρίνος, ο οποίος έρχεται κάθε μέρα, θέλει να του γράφω χάπια που δεν μπορώ να του τα γράψω και ζητιανεύει να του δίνει λίγο γάλα ο κόσμος”», δήλωσε η Άννα Φόνσου.

Η γιατρός της έδειξε ποιο είναι το σπίτι του Γιώργου Μαρίνου και η Άννα Φόνσου πήγε και τον έψαξε εκεί: «Χτυπάω εγώ, δεν απαντάει κανένας. Χτυπάω πολλές φορές, δεν απαντάει κανένας και φωνάζω την αστυνομία. Μπαίνουμε μέσα, αρχίζω να φωνάζω εγώ “Γιώργο, Γιώργο, Γιώργο” και ακούω μια φωνή “κατεβείτε κάτω, αλλά έχω σκυλιά και δεν μιλάνε ελληνικά”.

Κάτω ήταν ο Γιώργος, αδύνατος και κούκλος. Κλείνει τα σκυλιά και μου λέει “ποια είσαι, τι θέλεις;”. Του λέω “η Άννα Φόνσου είμαι, μου είπαν ότι ταλαιπωρείστε και ήρθα να βοηθήσουμε”. Μου είπε “ναι ταλαιπωρούμαι και τώρα αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα, έχω έναν πόνο εδώ” και του είπα ότι πρέπει πάμε στο νοσοκομείο. Δεν μπορούσε να αναπνεύσει, παίρνουμε τηλέφωνο, έρχεται το ΕΚΑΒ, τον παίρνουμε και τον πάμε στον Ευαγγελισμό. Πήγαμε κατευθείαν στην εντατική αφού είδαν ότι ο άνθρωπος είχε πρόβλημα. Είχε πάθει έμφραγμα», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Η κ. Φόνσου εξήγησε ότι το ίδιο βράδυ ο κ. Μαρίνος ήθελε να πάει σε άλλο νοσοκομείο. «Έχω ασφάλεια, θέλω να πάω αλλού», τους είπε. «Τον πάμε σε άλλο νοσοκομείο, με το οξυγόνο και την άλλη μέρα του κάνουν μπαλονάκι. Ανεβαίνουμε πάνω σε μια σουίτα, έρχεται ο ασφαλιστής και μου λέει πως έχει τελειώσει η ασφάλεια του, 27.000 ευρώ. Πού να τον ξυπνήσω; Είπα να εγγυηθώ εγώ για τα χρήματα» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Τηλεφώνησα στους φίλους του και δεν ήρθε κανένας, ούτε ένας

«Παίρνω τηλέφωνο τους φίλους του και δεν ήρθε κανένας, ούτε ένας. Εδώ θα το πω και όποιος θέλει να με διαψεύσει. Ούτε ένας. Μόνο είχε έρθει, όταν του έβαλαν το μπαλονάκι, η Κάτια Δανδουλάκη. Κανένας άλλος, τους είχα πάρει όλους τηλέφωνο γιατί ο Γιώργος συνήλθε και μου είπε πάρε τον κατάλογο, δεν ήθελα να του πω ότι δεν…», πρόσθεσε.

Η κ. Φόνσου, πρότεινε στον κ. Μαρίνο να φιλοξενηθεί στο Σπίτι του Ηθοποιού, επειδή ήταν μόνος του, όπως και έγινε. Έπειτα από περίπου 1,5 μήνα, έφυγε από εκεί και πήγε σε μία δομή που είχε φτιάξει η κ. Λάτση.

Η Άννα Φόνσου επανέλαβε ότι έχει δεχθεί απειλές από φίλο του Γιώργου Μαρίνου, όταν αργότερα προσπάθησε να μάθει νέα του. «Με πήρε, με έβρισε, μου είπε “μην ασχοληθείς ποτέ με τον κ. Μαρίνο, πού είναι και τι κάνει, γιατί θα σε βρουν σε πεζοδρόμιο σκοτωμένη”», ανέφερε η ηθοποιός. Στη συνέχεια έμαθα ότι είναι πολύ καλά σε σπίτι, τον περιποιείται πολύ καλά αυτός ο κύριος και σταμάτησα να ασχολούμαι».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ Γιώργος Μαρίνος: O κύριος που τον φροντίζει τον έχει απομονώσει από όλους. Τι αποκάλυψε η Άννα Φόνσου


Κατ. Παπουτσάκη: Ο ρόλος που της στοίχησε ένα αυτοάνοσο