Άννα Μαρία Βέλλη: Έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη – εξομολόγηση προέβη η Άννα Μαρία Βέλη: «Είμαι 31 και έχω βρεθεί στη ζωή μου σε δύο κακοποιητικές σχέσεις». 

Η παίκτρια του φετινού Survivor, ηθοποιός και youtuber, σε βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό, με αφορμή τα πρόσφατα φαινόμενα γυναικοκτονίας  είπε ότι έχει πέσει θύμα κακοποίησης από δύο διαφορετικούς συντρόφους της, γράφοντας ως λεζάντα στην ανάρτηση «ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ».
Οι ζωές μας δεν ΠΡΕΠΕΙ να είναι θέμα τύχης. Καμία μόνη.

«Είναι πολλά τα βράδια που δεν έχω κοιμηθεί, που τριγυρνάνε σκέψεις στο μυαλό μου και που σκέφτομαι να μιλήσω για κάποια πράγματα με αφορμή την δολοφονία, την γυναικοκτονία της Γαρυφαλλιάς από τον σύντροφό της….. Ξέρω από προσωπικές μου εμπειρίες πόσο πιο δύσκολα είναι τέτοια σκηνικά, όταν έχεις υπάρξει ή είσαι ακόμα μέρος κακοποιητικών σχέσεων» λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο της» αναφέρει η Άννα Μαρία Βέλη.

«Δυστυχώς, το γνωρίζω πολύ καλά. Είμαι 31 και έχω βρεθεί στη ζωή μου σε δύο κακοποιητικές σχέσεις. Τις τελευταίες ημέρες, πέρα από το ότι αναβιώνω εκείνες τις στιγμές που είναι πολύ βαρύ ψυχολογικό φορτίο, γυρνάει στο μυαλό μου η σκέψη ότι ήμουν απλώς τυχερή.

Η Γαρυφαλλιά δεν ήταν τυχερή, η Κάρολαιν δεν ήταν τυχερή, εγώ ζω, αναπνέω και κάνω αυτό το βίντεο τώρα. Έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου μου. Και ξέρω πως πολλά κορίτσια έχουν περάσει ή περνούν τα ίδια. Δεν ξέρεις τι θα τύχει σε εσένα, δεν ξέρεις αν θα αναπνέεις ή όχι, όταν είσαι σε μια τέτοια σχέση.

Λέμε συνεχώς “φύγετε από κακοποιητικές σχέσεις” “μιλήστε για αυτές”, εκθέστε τους, τι γίνεται όμως αν δεν προλάβεις να φύγεις, γίνεται ότι έγινε στη Φολέγανδρο, ότι έγινε με τον πιλότο και την Κάρολαιν και δεν είναι Ok να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα κάθε βδομάδα. Να ακούμε για γυναικοκτονίες σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, μια κουτσουλιά. Κάτι επιτέλους πρέπει να αλλάξει. Και σκέφτομαι ότι η αρχή πρέπει να γίνει από τη δικαιοσύνη… Πρέπει να γίνει πιο σκληρή. Πρέπει να φοβούνται να φτάσουν σε αυτό το σημείο οι άνθρωποι….Σεβαστείτε τις γυναίκες που έχουμε επιβιώσει από τέτοιες καταστάσεις και το μόνο που φωλιάζει μέσα στην καρδιά μας είναι φόβος. Όσες φορές έχω προσπαθήσει να μιλήσει για αυτά τα πράγματα επειδή δεν έχω πάρει θέση και δεν έχω πει ότι τα έχω βιώσει προσωπικά, έχω δεχτεί επιθέσεις, πολλοί μου έχουν πει ότι δεν έχω δικαίωμα να μιλάω και για αυτά…..

Εγώ στην πρώτη μου σχέση κακοποιήθηκα επειδή δεν ήθελα μόνιμο δεσμό και στη δεύτερη σχέση επειδή νόμιζε ότι τον κερατώνω και ήθελα να φύγω από αυτή την σχέση”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Άννα Μαρία Βέλλη.

Δείτε όσα αναφέρει στο βίντεο που ανάρτησε:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AnnaMaria Velli (@amiyiami)