Άνοιξε τις πόρτες του το ΚΕΠ της Δ.Ε. Πεύκων

Άνοιξε τις πόρτες του το ΚΕΠ της Δ.Ε. Πεύκων

Με πρώτιστη στόχευση να είναι πάντοτε χρήσιμη και αποτελεσματική για όλους τους πολίτες, η δημοτική αρχή Νεάπολης-Συκεών προχώρησε στη δημιουργία Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών και στη Δημοτική Ενότητα Πεύκων, το οποίο άρχισε να λειτουργεί από σήμερα και να εξυπηρετεί τους πρώτους πολίτες.
 
Να σημειωθεί ότι ΚΕΠ λειτουργούσαν ήδη στις άλλες τρεις Δ.Ε. Συκεών, Νεάπολης και Αγίου Παύλου, με τη διοίκηση του δήμου να αποδεικνύεται συνεπής στις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Σεβόμενη τα δικαιώματα και τις ανάγκες δημοτών και κατοίκων, και προσπαθώντας για την απλούστευση γραφειοκρατικών διαδικασιών που καθυστερούν τη διεκπεραίωση υποθέσεών τους, η διοίκηση του δήμου έχει καταστήσει σαφή την προτροπή της προς τους επικεφαλής και τους υπαλλήλους που στελεχώνουν το ΚΕΠ να αντιμετωπίζουν όλους τους πολίτες με αξιοκρατία, σοβαρότητα, ευγένεια και κατανόηση.

Τη διαδικασία στελέχωσης και προετοιμασίας του χώρου λειτουργίας του ΚΕΠ επέβλεψε ο αντιδήμαρχος Μικροέργων-Ηλεκτροφωτισμού-Πρασίνου, με τοπική αρμοδιότητα στη Δημοτική Ενότητα Πεύκων Αλέξανδρος Σιμητόπουλος, ο οποίος διαβεβαιώνει ότι «το ΚΕΠ θα βρίσκεται σε συνεχή ηλεκτρονική διασύνδεση και συνδιαλλαγή με όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και θα παρέχεται υπεύθυνη εξυπηρέτηση και πληροφόρηση σε κάθε ενδιαφερόμενο χωρίς ταλαιπωρία και πολύωρη αναμονή σε ουρές».

Το ΚΕΠ στεγάζεται στο ισόγειο του δημοτικού καταστήματος Πεύκων (Ειρήνης 19) και λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ενώ τα Σάββατα από τις 8 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καλώντας τα τηλέφωνα: 2313 502200, 502230, 502231, και το νούμερο φαξ: 2313 502233.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως