Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα  Κυριακή 16  Σεπτέμβρη με...Ηelexpo Sales

Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα Κυριακή 16 Σεπτέμβρη με...Ηelexpo Sales

Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα  Κυριακή 16  Σεπτέμβρη με…Ηelexpo Sales
 
Εκπτώσεις λόγω ΔΕΘ θα μπορούν να πραγματοποιήσουν οι καταστηματάρχες στη Θεσσαλονίκη από τις 7 έως τις 16 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου, “HELEXPO SALES”.
 
Τι είναι όμως ακριβώς το  “HELEXPO SALES”;
 
Το χρονικό διάστημα από τη έναρξη της  Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης μέχρι και τη λήξη της ορίστηκε ως ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος για τις εμπορικές επιχειρήσεις της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, με βάση τόσο σχετικό νόμο, όσο και απόφαση της αρμόδιας αντιπεριφερειάρχη. 
 
Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης:
“Η  προσέλευση  χιλιάδων επισκεπτών στην πόλη μας κατά την περίοδο της ΔΕΘ, αποτελεί ιδιαίτερη ευκαιρία για την αγορά της Θεσσαλονίκης, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, να αυξήσει την κατανάλωση και τον τζίρο των επιχειρήσεων.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ) καλεί όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις να συμμετέχουν στον νέο θεσμό για την αγορά της πόλης μας,  παρέχοντας τις καλύτερες τιμές, τις καλύτερες εκπτώσεις στους καταναλωτές .. Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, στην οποία, φέτος, τιμώμενη χώρα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αποτελεί τη μεγάλη ευκαιρία της αγοράς μας να δείξει το φιλόξενο πρόσωπό της στους επισκέπτες της” .
 
Ανοιχτά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα του Δήμου Θεσσαλονίκης την Κυριακή  16 Σεπτεμβρίου, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα
 
Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως