{ Θέατρo }

Ανοιχτή ακρόαση για την παράσταση «Το Καπλάνι της βιτρίνας»

 

Κατηγορίες: Θέατρο

Ανοιχτή ακρόαση για την παράσταση «Το Καπλάνι της βιτρίνας»

Χώρος: Θέατρο Αμαλία
Διεύθυνση: Αμαλίας 71, 54640
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Θέατρο Αμαλία


Ανοιχτή ακρόαση για την παράσταση «Το Καπλάνι της βιτρίνας»

Οι  «Όψεις Πολιτισμού» και ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Θεάτρου ΑΜΑΛΙΑ  Μάνος Πετούσης, επέλεξαν για την Παιδική Σκηνή του Θεάτρου ΑΜΑΛΙΑ για την χειμερινή περίοδο 2019-2020,  ένα από τα σημαντικότερα έργα της παιδικής λογοτεχνίας «ΤΟ ΚΑΠΛΑΝΙ ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ» της Άλκης Ζέη, σε διασκευή και σκηνοθεσία της Ανδρομάχης Χρυσομάλη.
Για τον λόγο αυτό οργανώνεται Ανοιχτή Ακρόαση, την Παρασκευή 17 Μαΐου και το Σάββατο 18 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.

ΤΟ ΚΑΠΛΑΝΙ ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ
της Άλκης Ζέη
στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΜΑΛΙΑ

Πρόκειται για την παράσταση που ανέβηκε για πρώτη φορά την περίοδο 2015-2016 στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη με τεράστια επιτυχία, αφήνοντας ανεξίτηλο το σημάδι της στις ψυχές μικρών και μεγάλων.
Η ακρόαση αφορά επαγγελματίες ηθοποιούς, γυναίκες και άνδρες, σκηνικής ηλικίας από 12-55 ετών. Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, θα πρέπει να αποστείλουν έως την Δευτέρα 13 Μαΐου, ηλεκτρονικά στο email [email protected] βιογραφικό σημείωμα και φωτογραφία.
 Όσοι θα επιλεγούν από την σκηνοθέτη,  θα ενημερωθούν σχετικά με την ημερομηνία και ώρα της συμμετοχής τους στην ακρόαση αποκλειστικά μέσω e-mail.
Στην ακρόαση θα ζητηθεί ένας μονόλογος και ένα τραγούδι της επιλογής τους (το τραγούδι αφορά μόνο τους ηθοποιούς για τους ρόλους των παιδιών).
Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν για την ακρόαση, θα πρέπει να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα και μία φωτογραφία.

 

 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ