{ Εκπαίδευση }

Ανοιχτό κάλεσμα σε μαθητές/τριες Λυκείων της Αν. Θεσσαλονίκης για συμμετοχή σε Ομίλους Αριστείας, Δημιουργικότητας & Καινοτομίας

Φωτογραφία Pixabay

 

Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Ανοιχτό κάλεσμα σε μαθητές/τριες Λυκείων της Αν. Θεσσαλονίκης για συμμετοχή σε Ομίλους Αριστείας, Δημιουργικότητας & ΚαινοτομίαςΤο 2ο Πρότυπο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε τους Ομίλους Αριστείας, Δημιουργικότητας & Καινοτομίας για το σχολικό έτος 2020-21.

Το 2ο Πρότυπο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε τους Ομίλους Αριστείας, Δημιουργικότητας & Καινοτομίας για το σχολικό έτος 2020-21.
 
1. ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΑΤΡΟΥ: « Το… γέλιο βγήκε από τον Παράδεισο»
2. ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
3. ΟΜΙΛΟΣ N. ΓΛΩΣΣΑΣ «Για του λόγου το αληθές»
4. ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ- GEOGEBRA
5. ΟΜΙΛΟΣ Η Πειραματική Διαδικασία στην ιστορική εξέλιξη των Φυσικών Επιστημών
6. ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ &; ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ «Σχεδιά-ΖΩ τη σταδιοδρομία μου (career craft) δημιουργικά με οδηγό τηναυτογνωσία, τις δεξιότητες ζωής και απασχόλησης και την πληροφόρηση»
7. ΟΜΙΛΟΣ «Το ψηφιακό μου Πορτφόλιο: Ενεργοποίηση ψηφιακών εργαλείων για την προώθηση των στόχων της ατζέντας των Η.Ε. 2030 για μία Βιώσιμη Ευρώπη»
8. ΟΜΙΛΟΣ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΩΝ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ
9. Όμιλος ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
 
Υπάρχει η δυνατότητα σε μαθητές/τριες Λυκείων της Αν. Θεσσαλονίκης να γίνουν δεκτοί στους Ομίλους του σχολείου. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αποστολή σχετικής αίτησης του κηδεμόνα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου υπόψιν Δρ Α. Μπιτσάνη

2ο Πρότυπο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης 
Εθνικής Αμύνης 26, Θεσσαλονίκη, ΤΚ.: 54621
Τηλέφωνο: 2310-854440
Ιστοσελίδα: http://2lyk-peir-thess.thess.sch.gr

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ