{ Τελευταία νέα }

Ανταρκτική: 150 θέσεις εργασίας με μεγάλους μισθούς συν ετήσιο μπόνους 42.000 δολάρια

 

Κατηγορίες: Αγγελίες εργασίας - πρόσληψη προσωπικού

Ανταρκτική: 150 θέσεις εργασίας με μεγάλους μισθούς συν ετήσιο μπόνους 42.000 δολάριαΨάχνουν για σεφ, γιατρούς «καπετάνιους» φουσκωτής βάρκας, Υδραυλικούς, ψυκτικούς, ξυλουργούς, σιδηρουργούς κλπ και η διατροφή είναι εντελώς δωρεάν

Η Αυστραλία αναζητά 150 εργάτες, τεχνικούς και επιστήμονες για να επανδρώσει ερευνητικούς σταθμούς στην Ανταρκτική, για την σεζόν 2020-2021. Ανάμεσα στα περιζήτητα επαγγέλματα είναι αυτά του σεφ, του γιατρού και του «καπετάνιου» φουσκωτής βάρκας. Υδραυλικοί, ψυκτικοί και ξυλουργοί θα αμείβονται με 46.000 δολάρια για δώδεκα μήνες, παίρνοντας στο τέλος του έτους και ένα μπόνους επιπλέον 42.000 δολαρίων. 

Το ίδιο μπόνους θα πάρουν και οι γιατροί του σταθμού, των οποίων ο «βασικός» θα είναι 139.000 δολάρια.  Ανάμεσα στις θέσεις που αναζητούν είναι ακόμα IT, μηχανικοί, υπεύθυνοι logistics. Η αυστραλιανή βάση στην Ανταρκτική έχει τέσσερις σταθμούς: τους Casey, Davis and Mawson στα ηπειρωτικά και έναν ακόμα στη νήσο Macquarie Island.     

«Ψάχνουμε για ανθρώπους με ταλέντο για να αναλάβουν αυτές τις δουλειές σε μία μικρή και απομονωμένη κοινότητα», εξηγεί το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να περάσουν πρώτα από αξιολόγηση για τις δεξιότητες και την εμπειρία τους.   
 

Οι συμβάσεις δεν είναι υποχρεωτικά ετήσιες και αν ορισμένοι το επιθυμούν μπορούν να δουλέψουν από 4 έως και 15 μήνες. Υπεύθυνοι υλικοτεχνικής προμήθειας, σιδηρουργοί και ειδικοί στα σκυροδέματα είναι επίσης απαραίτητη ενώ η στέγη και η διατροφή είναι εντελώς δωρεάν.   

Τα καλοκαίρια, σε κάθε σταθμό ζουν ακόμα και 100 άτομα, αλλά το χειμώνα ο πληθυσμός πέφτει στους 20. «Στην κοινότητα ο ένας εξαρτάται από τον άλλον για την ασφάλειά του και τη διατήρηση του σταθμού», διαβάζει κανείς στην μπροσούρα.   
Για πληροροφίες μπορείτε να μπείτε στη διεύθυνση https://jobs.antarctica.gov.au 
Οι αιτήσεις κλείνουν στις 23 Ιανουαρίου του 2020. 


:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ