Αντώνης Κανάκης για Πορτοσάλτε: πρέπει η συναισθηματική σου νοημοσύνη να βρίσκεται υπό του μηδενός

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» σχολιάζοντας αυτά που είπε στον αέρα ο δημοσιογράφος  Άρης Πορτοσάλτε για τον νεκρό ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη. Διαβάστε: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο με θύμα τον 47χρονο διανομέα

Ο Κανάκης πρόβαλλε το απόσπασμα με τα απαράδεκτα σχόλια του Πορτοσάλτε και στη συνέχεια έκανε λόγο για έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης από πλευράς του δημοσιογράφου.


Αντώνης Κανάκης:  «Τον άνθρωπο που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και περνούσε με κόκκινο τα φανάρια, και σκότωσε ένα άνθρωπο, τον άφησαν ελεύθερο. Πόσο ενδιαφέρον έχει δημοσιογραφικά αυτό; Η ένωση των διανομέων λέει πως τα τελευταία 4 χρόνια έχουν σκοτωθεί 40 άτομα. Και από όλα αυτά, η αιχμηρή ματιά του Πορτοσάλτε έκανε αυτό το σχόλιο»:

(ακολουθεί βίντεο με τις δηλώσεις Πορτοσάλτε)

Πορτοσάλτε: «Τώρα βέβαια υπάρχει και μια συγκεκριμένη συμπεριφορά των διανομέων, για να τα λέμε, Θεός σχωρέστον…».
Παρουσιάστρια : «Ναι ας μην την κάνουμε σήμερα αυτή τη συζήτηση»
Πορτοσάλτε: «Δεν θα κάνω σύγκριση, αλλά κι αυτός οδηγεί μοτοσυκλέτα. Αυτός που οδηγεί το αυτοκίνητο έχει την ευθύνη για όλους, αλλά θα πρέπει και οι φίλοι που οδηγούν μοτοσυκλέτα να αποφασίσουν, θα κοιτάμε δεξιά, θα κοιτάμε αριστερά».

Αντώνης Κανάκης σχολιάζοντας όσα ειπε ο Πορτοσάλτε: «Για να βγαίνεις στον αέρα της τηλεόρασης μία ημέρα μετά το γεγονός και να κάνεις αυτό το σχόλιο πρέπει η συναισθηματική σου νοημοσύνη να βρίσκεται υπό του μηδενός. Οι άνθρωποι που βγαίνουν στην τηλεόραση καλό είναι να έχουν μία ενσυναίσθηση, ένα τακτ. Παρακαλούμε, λοιπόν, την εταιρεία Τεχνολογίας που κατασκευάζει ρομπότ τύπου Πορτοσάλτε στο λογισμικό που τοποθετείτε αν μπορείτε να ανεβάσετε λίγο την ανθρωπιά»


Δείτε το σχετικό βίντεο με αυτά που είπε ο Πορτοσάλτε και όσα σχολίασε ο Αντώνης Κανάκης

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως