Ο Αντώνης Σαουλίδης

Αντώνης Σαουλίδης: «Η Θεσσαλονίκη δεν είναι στο χάρτη του Πρωθυπουργού»

«Για την ελληνική κυβέρνηση, Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα. Το ότι δεν έχει συμπεριλάβει κανένα απολύτως έργο υποδομών για τη Θεσσαλονίκη στο Ταμείο Ανάπτυξης το αποδεικνύει περίτρανα» τόνισε ο Αντώνης Σαουλίδης στην εκπομπή «Μας Αφορά» με τον Γιάννη Μαγκριώτη στον Flash.

«Ο FlyOver δημιουργείται για να καλύψει τις ανάγκες της μισής Θεσσαλονίκης, αφήνοντας στο έλεός της τη μισή πόλη, τη Δυτική Θεσσαλονίκη. Η κυβέρνηση δεν δίνει λύση στο συγκοινωνιακό πρόβλημα της πόλης. Η Θεσσαλονίκη δεν είναι στο χάρτη του Πρωθυπουργού» πρόσθεσε.

«Η Θεσσαλονίκη πρέπει να απομακρυνθεί από τον Αθηνοκεντρισμό. Να υιοθετήσει ένα δικό της μοντέλο ανάπτυξης» τόνισε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

«Οι αριθμοί μάς δείχνουν ένα μέλλον δυσοίωνο»

Ερωτώμενος για τα ζητήματα της ελληνικής οικονομίας σχολίασε πως οι αριθμοί δείχνουν ένα μέλλον δυσοίωνο.

«Ο κ. Μητσοτάκης τους τελευταίους μήνες ζει σε μια εικονική πραγματικότητα. Δυσκολεύεται να αντιληφθεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία» σημείωσε αρχικά ο Αντώνης Σαουλίδης.

«Είναι ξεκάθαρο το ζήτημα που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά με τα επιτόκια. Τα επιτόκια δανεισμού έχουν φτάσει στο θεό και επιβαρύνουν δυσανάλογα και υπέρμετρα τον οικογενειακό προϋπολογισμό και από την άλλη το επιτόκιο καταθέσεων είναι μηδενικό. Στο ζήτημα των κόκκινων δανείων υπάρχει μια ανεξέλεγκτη κατάσταση. Ξεπερνούν πλέον τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια το 1 εκατομμύριο» συμπλήρωσε.

«Θα πληρώσουν Μητσοτάκης και ΝΔ»

Ο Αντώνης Σαουλίδης έδωσε συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χρήστο Ράμμο σχολιάζοντας πως με τη στάση του δείχνει ότι είναι πατριώτης, με την συνταγματική έννοια του όρου.

«Ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησης της ΝΔ θα πληρώσουν το ατόπημά τους. Θα πληρώσουν ότι δεν σεβάστηκαν το Σύνταγμα, δεν σεβάστηκαν τη δημοκρατική λειτουργία, δεν σεβάστηκαν τις ανεξάρτητες αρχές. Ο Πρωθυπουργός θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί εδώ και καιρό. Έχει προτεραιότητα τη διατήρηση της πρωθυπουργικής καρέκλας» επεσήμανε μεταξύ άλλων μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις.


27 Ιανουαρίου 2023

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως