Απ. Τζιτζικώστας: «Ευχαριστώ τους συμπολίτες μας, που αναγνώρισαν το σημαντικό έργο που κάναμε»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη διαφαινόμενη ευρεία νίκη του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έκανε ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο κ. Τζιτζικώστας συγκεντρώνει ποσοστό άνω του 60% και κερδίζει τη μάχη από την πρώτη Κυριακή.


Δείτε εδώ τα αποτελέσματα LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών εκλογών 2023 


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Απόστολου Τζιτζικώστα

«Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια. Είναι η τρίτη διαδοχική φορά, που με εμπιστεύεστε με ποσοστά, που ξεπερνούν το 60 και του 70% στη μεγαλύτερη γεωγραφικά περιφέρεια της χώρας των δύο εκατομμυρίων Ελλήνων.

Αυτή την εμπιστοσύνη σας δεν πρόκειται να την προδώσω ποτέ. Θα συνεχίσω και τα επόμενα χρόνια να δίνω τη μάχη για να βρίσκεται η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην πρώτη γραμμή της Ελλάδος και στην κορυφή της Ευρώπης

Θέλω στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τους συμπολίτες μας, που αναγνώρισαν με το αποτέλεσμα αυτό το σημαντικό έργο και την προσπάθεια, που κάναμε αυτά τα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, που δουλεύουν νυχθημερόν, φέρνοντας αποτελέσματα στον τόπο μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες εθελοντές μας σ’ αυτή την προεκλογική εκστρατεία. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά και βέβαια, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, την Ελεάνα, τον γιο μου τον Γιώργο και την κόρη μου τη Ναταλία, που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου, με στηρίζουν και μου δίνουν τη δύναμη να συνεχίζω τη δουλειά, που κάνω για όλους εσάς.

Φίλες και φίλοι, η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική. Είναι σημαντική για μένα, είναι σημαντική για όλη την Κεντρική Μακεδονία».

LIVE τα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών 2023

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως