{ Τελευταία νέα }

Απαγωγή: η 10χρονη αποκάλυψε πως υπήρχε και ένας άνδρας στο δωμάτιο

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Απαγωγή: η 10χρονη αποκάλυψε πως υπήρχε και ένας άνδρας στο δωμάτιοΣύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, η 10χρονη περιέγραψε στους αστυνομικούς ένα άνδρα που πρέπει να  εμπλέκεται στην απαγωγή.
 
Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε το παιδί, πρόκειται για έναν έγχρωμο άντρα που είχε κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά, δίνοντας πλήρη περιγραφή στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.
 
Η 33χρονη που ρωτήθηκε για τον άντρα έδωσε την απάντηση ότι η μικρή έβλεπε παραισθήσεις από το ηρεμιστικό που της είχε χορηγήσει.
 
«Όσο το κορίτσι ήταν στο σπίτι δεν έκανα βιντεοκλήση με κανέναν και σε καμία περίπτωση με κάποιον μαύρο με κοτσιδάκια στα μαλλιά του. Δεν αναγνωρίζω το πρόσωπο που μου περιγράφετε με τα κοτσιδάκια και τις χάντρες στα μαλλιά. Ίσως είναι εικόνες της Μαρκέλλας από το ηρεμιστικό. Όσο διάστημα ήμουν με το κορίτσι δε μίλησα με κανέναν παρά μόνο με την Μ…, που ήταν συνάδελφος από τον φούρνο», ανέφερε η κατηγορούμενη.
 
Η αστυνομία αναζητά τους πιθανούς συνεργούς της κατηγορουμένης στην υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης, καθώς όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι ισχυρισμοί της οδηγούν τις αρχές σε συγκεκριμένο πεδίο ερευνών του διεθνούς κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας.
 
Η 33χρονη εκδιδόταν μέσω ίντερνετ όπως αποκάλυψε η ίδια στον ανακριτή. Χρησιμοποιούσε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star, ψευδώνυμο σε δημοφιλείς σελίδες ροζ ραντεβού, με τη συνδρομή, μάλιστα, του πρώην συζύγου της που κρατούσε το παιδί τους για να μπορεί να κάνει τα ραντεβού της.
 
Οι αστυνομικοί υποπτεύονται ότι η προσπάθεια της 33χρονης να πάρει όλο το βάρος της απαγωγής έχει σκοπό να κουκουλώσει τυχόν κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας
 
Μάλιστα, οι αρχές υποψιάζονται ότι όσο κρατούσε η 33χρονη το κορίτσι, έκανε live μεταδόσεις στο διαδίκτυο, σε πλατφόρμες του εξωτερικού, πάντα με επαγγελματικό τρόπο, ώστε να μην αφήσει ίχνη. Οι διαδρομές στα κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας είναι συγκεκριμένες και ιχνηλατούνται από ειδικούς.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ