Ενδοοικογενειακή βία

Απήγαγε τη σύζυγo, την βίασε και προσπάθησε να την κάψει

Στα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας που συνταράσσουν την κοινωνία τα τελευταία χρόνια, έρχεται να προστεθεί ένα τραγικό γεγονός που σημειώθηκε στην Κόρινθο.

Ο φερόμενος δράστης είχε στήσει καρτέρι τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του στην Αλμυρή Κορινθίας. Την ώρα που η 28χρονη βγήκε, την επιβίβασε με τη βία στο αυτοκίνητό της. Κάθισε στη θέση του οδηγού και κατευθύνθηκε προς τον Ισθμό με τις πόρτες κλειδωμένες. Παράλληλα, την χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα.


Διαβάστε σχετικά: Έρευνα: 500.000.000 (!!!) γυναίκες κάθε χρόνο υφίστανται κάποιου είδους βία από τους συντρόφους τους


Σύμφωνα με το korinthostv.g, ο 33χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητο σε έναν ερημικό δρόμο, όπου την υποχρέωσε να γδυθεί με απειλές για τη ζωή της και κόντεψε να την κάψει ζωντανή, βάζοντας φωτιά στα μαλλιά της με τον αναπτήρα του.

Γυμνή και απροστάτευτη όπως ήταν η άτυχη γυναίκα, την πήγε στο σπίτι των γονιών του στην Κόρινθο, όπου την βίασε και την έδιωξε κακήν κακώς. Η τρομοκρατημένη 28χρονη κατέφυγε στo Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου, οι άνδρες του αναζήτησαν τον δράστη, που εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Κορίνθου.


Διαβάστε επίσης:

Χανιά: Αναμένεται να παραδοθεί ο δεύτερος φερόμενος ως δράστης του βιασμού της 21χρονης