{ Μουσική }

Από τον Όλυμπο και το Λευκό Πύργο ως τη Σαμοθράκη και όλο τον κόσμο σε ρυθμούς Reworks

 

Κατηγορίες: Μουσικά νέα

Από τον Όλυμπο και το Λευκό Πύργο ως τη Σαμοθράκη και όλο τον κόσμο σε ρυθμούς ReworksΤο Σαββατοκύριακο 26-27 Σεπτεμβρίου παρακολουθήσαμε από την οθόνη μας νέες και αποκλειστικές μουσικές εμφανίσεις, DJ Sets, συζητήσεις και Q&As!

Tο reworks connekt προσκάλεσε reworkers από την Ελλάδα και το εξωτερικό να βρεθούν όλοι μαζί, ταυτόχρονα, κάτω από το ίδιο αυτή τη φορά stage. Το online stage του reworks connekt!
To Σαββατοκύριακο 26-27/9 το Reworks Festival επέστρεψε με την digital έκδοσή του!
Το Σαββατοκύριακο 26-27 Σεπτεμβρίου παρακολουθήσαμε από την οθόνη μας νέες και αποκλειστικές μουσικές εμφανίσεις, DJ Sets, συζητήσεις και Q&As!

Ιδιαίτερης σημασίας project ήταν η παρουσία της Nina Kraviz, που βρέθηκε στον Όλυμπο για να παίξει ζωντανά ένα μοναδικό σετ για το reworks, του Patrice Baumel στη Σαμοθράκη, όπου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρουσίασε ένα σετ που για πρώτη φορά έλαβε χώρα στο Ιερό των Μεγάλων Θεών και του Anastasios από τον Λευκό Πύργο!

Video performances παρακολουθήσαμε επίσης από Βαρκελώνη, Τόκιο, Βερολίνο, Σόφια, Αθήνα. Ο Νικόλας Δρίζης (MinimalicQuantum) επιμελήθηκε οπτικά τρια video performances με τα ειδικά διαμορφωμένα visuals συνόδευσαν την μουσική.

Ακόμη, 35 μουσικοί της ΣΟΔΘ σπαρμένοι στον χώρο του κτιρίου  Μ1 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης ένωσαν τον συμφωνικό τους ήχο με τους ατμοσφαιρικούς ήχους του AND.ID, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά μια διαφορετική ορχηστρική έκδοση του νέου του άλμπουμ με τίτλο ”Algol Paradox”. Μια σύμπραξη του Reworks Festival με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού Θεσ/κης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ