Αποχωρεί από την παράταξη Ζέρβα ο Γ. Κολτσίδας: «Ξεπεράστηκαν κάποιες κόκκινες γραμμές»

Την αποχώρηση του από την παράταξη «Ναι στη Θεσσαλονίκη» του Κ. Ζέρβα ανακοίνωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Κολτσίδας.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει σχετικά «αναγκάζομαι να αποχωρήσω για λόγους ηθικής καθότι ξεπεράστηκαν κάποιες «κόκκινες γραμμές», που δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω»

Ακολουθεί η ανακοίνωση

«Είμαι αναγκασμένος σήμερα να δηλώσω ότι αποχωρώ από τον συνδυασμό «Ναι στη Θεσσαλονίκη» του Κωνσταντίνου Ζερβα. Αναγκάζομαι να αποχωρήσω για λόγους ηθικής καθότι ξεπεράστηκαν κάποιες «κόκκινες γραμμές», που δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω. Στην παρούσα φάση δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο».

 

Η Ανακοίνωση της παράταξης «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» για την αποχώρηση του Γιώργου Κολτσίδα
Επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά ότι υπόγειες διαδρομές και πιέσεις προσπαθούν να παρέμβουν και να καθορίσουν τις εκλογές. Ευχαριστούμε τον Γιώργο Κολτσίδα για τη συμμετοχή του και την προσφορά του. Το γεγονός ότι οδηγείται σε μια τέτοια απόφαση είναι προϊόν ενεργειών που δεν σχετίζονται επ’ ουδενί με την πολιτική και την αυτοδιοίκηση. Ο Γιώργος Κολτσίδας παραμένει στα ψηφοδέλτιά μας εκ του νόμου. Εάν εκλεγεί, η παραίτησή του θα γίνει αποδεκτή.

 


Θεσσαλονίκη 29 Σεπτεμβρίου 2023

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως